CSAV Urmărirea Expedierii Containerelor,Track CSAV Container (24 Hrs)

Introduceți numărul de urmărire al containerului CSAV de mai jos, ar trebui să aibă formatul CSVU1234567, obțineți starea containerului CSAV în timp real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Despre CSAV

urmărire csavCompañía Sudamericana de Vapores ( CSAV ) este o companie de transport maritim chilian. Fondată în 1872, este una dintre cele mai vechi companii de transport maritim din lume și, în prezent, una dintre cele mai mari din America Latină.

CSAV este o corporație care este listată la bursă din 1893. Este specializată în principal în transportul de containere, dar oferă și servicii speciale, precum transportul maritim de mărfuri lichide și solide în vrac, mărfuri frigorifice și autoturisme.

CSAV este o companie globală, care operează peste 30 de servicii de linie în întreaga lume (precum și servicii de alimentare) și are prezență comercială în peste 80 de țări, generând peste 90% din veniturile sale totale prin agențiile proprii.

Site oficial: www.csav.com

Ajutor pentru urmărirea CSAV

  • Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor, vă rugăm să urmăriți containerul direct pe site-ul web CSAV .
  • Dacă nu primiți informații de urmărire de pe site-ul oficial CSAV, ar fi bine să contactați CSAV .

Știri CSAV

  • Hapag-Lloyd, CSAV discută despre oportunități comune
  • Service CSAV NORASIA Conosur – apel Imbituba

Contactați CSAV pe Social Media

CSAV poate fi contactat prin următoarele

  • Facebook
  • Linkedin
  • Stare de nervozitate

Formatul numărului de urmărire al containerului CSAV

Când expediați cu CSAV, veți primi un număr de urmărire a containerului CSAV cu formatul CSVU1234567, CSVU este prefixul CSAV. CSAV are două prefixe, CSVU și LNXU . Aflați mai multe informații despre numărul de urmărire al containerului CSAV din imaginea de mai jos.
urmărirea containerelor csav

Centrul de ajutor pentru urmărirea containerelor CSAV

Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor CSAV, trimiteți problema aici, vă vom ajuta cât mai curând posibil.
Declarare : NU putem contacta transportatorul sau alții în numele dvs., vă putem ajuta doar să vă urmăriți pachetul cu numărul de urmărire al containerului CSAV pe sistemul de urmărire oficial.

Vă rugăm să ne informați, vom încerca să urmărim starea pentru dvs. Cu toate acestea, nu putem contacta în numele dvs. în legătură cu orice problemă de expediere. Pentru orice asistență, vă rugăm să contactați echipa lor oficială de asistență.

Link-uri utile

Urmăriți mai multe transporturi de containere