COSCO Konténerszállítmány Nyomon Követése,Track COSCO Container (24 Hrs)

Írja be a COSCO nyomkövetési számát alább, hogy élő kézbesítési információkat kapjon expressz nyomkövető rendszerünkkel.

A COSCO-ról

cosco követésA China Ocean Shipping (Group) Company (COSCO) , a világ egyik legnagyobb multinacionális vállalata, Kína legnagyobb és a világ vezető globális szállítmányozásra, modern logisztikára, valamint hajóépítésre és -javításra szakosodott csoportja, amely a 327. helyet foglalja el a Fortune Global 500 listáján. Az 1961. április 27-én alapított COSCO több mint 800 modern kereskedelmi hajó tulajdonosa és ellenőrzése alatt áll, amelyek összűrtartalma 56 millió DWT, éves teherbírása pedig 400 millió tonna. A COSCO hajózási vonalai több mint 1600 kikötőt fednek le világszerte több mint 160 országban és régióban, flottamérete pedig az első helyen áll Kínában és a második a világon.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

COSCO nyomkövetési súgó

  • Ha problémája van konténerkövető rendszerünkkel, kérjük, kövesse nyomon konténerét közvetlenül a COSCO webhelyén .
  • Ha nem kap nyomon követési információkat a COSCO hivatalos webhelyéről, jobb, ha kapcsolatba lép a COSCO-val.

COSCO hírek

Lépjen kapcsolatba a COSCO-val a közösségi médiában

A COSCO az alábbi elérhetőségeken érhető el

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

COSCO konténerkövetési számformátum

Ha a COSCO-val szállít, egy COSCO konténerkövetési számot kap, amelynek formátuma CBHU1234567, a CBHU a COSCO előtagja. Tudjon meg többet a COSCO konténer nyomkövetési számáról az alábbi képen.
cosco konténerkövetés

A COSCO Tracking súgóközpontja

Ha problémája van a COSCO Tracking rendszerünkkel, küldje el ide, mi a lehető leghamarabb segítünk.
Nyilatkozat : NEM tudunk felvenni a kapcsolatot a fuvarozóval vagy másokkal az Ön nevében, csak abban tudunk segíteni, hogy nyomon kövesse csomagját a hivatalos nyomkövető rendszeren lévő COSCO nyomkövetési számával.

Kérjük, tudassa velünk, megpróbáljuk nyomon követni az Ön állapotát. A szállítással kapcsolatos problémákkal kapcsolatban azonban nem tudjuk felvenni a kapcsolatot az Ön nevében. Támogatásért forduljon a hivatalos ügyfélszolgálati csapatához.

Hasznos Linkek

Kövesse nyomon a további konténerszállítmányokat