CNC LINE Seguiment De Contenidors,Track CNC LINE Container (24 Hrs)

Introduïu el vostre número de seguiment del contenidor de la línia CNC a continuació, hauria de tenir el format CNCU1234567, obteniu l’estat del contenidor de la línia CNC en temps real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Sobre la línia CNC

seguiment de la línia cncCNC ofereix serveis freqüents de línia intra-Àsia, i es gestiona i opera de manera independent des de Taipei amb una àmplia xarxa d’agències a tot Àsia.

Actualment ofereix 27 serveis i amplia la seva xarxa cada any. CNC és un transportista intra Àsia progressiu, ambiciós i fiable. Amb unes condicions de mercat fortes, CNC busca constantment noves oportunitats per ampliar la nostra operació!

Lloc web oficial: www.cnc-ebusiness.com

Ajuda de seguiment de línies CNC

  • Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors, feu un seguiment del vostre contenidor directament al lloc web de CNC Line .
  • Si no obteniu informació de seguiment del lloc web oficial de CNC Line, és millor que us poseu en contacte amb CNC Line .

Contacteu amb CNC Line a les xarxes socials

Es pot contactar amb CNC Line a través del següent

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Format de número de seguiment de contenidors de línia CNC

Quan envieu l’enviament amb la línia CNC, obtindreu un número de seguiment del contenidor de la línia CNC amb el format CNCU1234567, CNCU és el prefix de la línia CNC. Conegui més informació sobre el número de seguiment del contenidor de la línia CNC a la imatge següent.
Seguiment de contenidors de línia cnc

Centre d’ajuda de seguiment de contenidors de línia CNC

Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors de línia CNC, envieu el vostre problema aquí, us ajudarem el més aviat possible.
Declarar : NO podem contactar amb el transportista o altres en nom vostre, només us podem ajudar a fer el seguiment del vostre paquet amb el vostre número de seguiment del contenidor de la línia CNC al sistema de seguiment oficial.

Si us plau, fes-nos-ho saber, intentarem fer un seguiment de l’estat. No obstant això, no ens podem posar en contacte en nom teu pel que fa a qualsevol problema d’enviament. Per a qualsevol assistència, posa’t en contacte amb el seu equip d’assistència oficial.

links útils

Feu un seguiment de més enviaments de contenidors