CN Containerverzending Volgen,Track CN Container (24 Hrs)

Voer hieronder uw CN-containervolgnummer in , moet het formaat CNRU1234567 hebben, ontvang de realtime CN-containerstatus.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Over Canadian National Railway

cn-containertrackingEen rijke geschiedenis en een mooie toekomst. CN is meer dan alleen een spoorlijn. CN is een transportbedrijf dat geïntegreerde transportdiensten aanbiedt: spoor, intermodaal, vrachtvervoer, expeditie, opslag en distributie. CN blijft de goederen jaar in jaar uit leveren. CN is een betrokken ondernemingsburger die zich inzet voor de veiligheid van onze medewerkers, klanten en het publiek.

CN investeert in het opbouwen van aandeelhouderswaarde en sterkere gemeenschappen, gericht op milieubeheer en het ontwikkelen van een uitzonderlijke omgeving op de werkplek.

Officiële website: www.cn.ca

Hulp bij het volgen van CN

  • Als u problemen heeft met ons containervolgsysteem, volg uw container dan rechtstreeks op de CN-website .
  • Als u geen trackinginformatie van de officiële website van CN krijgt, kunt u beter contact opnemen met CN .

Neem contact op met Canadian National Railway op sociale media

Canadian National Railway is bereikbaar via het volgende:

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Indeling CN-containertrackingnummer

Wanneer u met CN verzendt, krijgt u een CN-containertrackingnummer met het formaat CNRU1234567, CNRU is het voorvoegsel van CN. Meer informatie over het CN-containertrackingnummer vindt u in de onderstaande afbeelding.
cn-containertracking

Helpcentrum van CN Container Tracking

Als je een probleem hebt met ons CN Container Tracking-systeem, dien dan hier je probleem in, we zullen je zo snel mogelijk helpen.
Verklaren : we kunnen GEEN contact opnemen met de vervoerder of anderen namens u, we kunnen u alleen helpen uw pakket te volgen met uw CN Container-trackingnummer op het officiële trackingsysteem.

Laat het ons weten, we zullen proberen de status voor u te volgen. We kunnen echter geen namens u contact opnemen met betrekking tot problemen met de verzending. Neem voor ondersteuning contact op met hun officiële ondersteuningsteam.

handige links

Meer containerzendingen volgen