CN -Konttilähetysten Seuranta,Track CN Container (24 Hrs)

Kirjoita alle CN-säilösi seurantanumero , jonka pitäisi olla muotoa CNRU1234567, niin saat reaaliaikaisen CN-säilön tilan.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Tietoja Canadian National Railwaysta

cn-kontin seurantaRikas historia ja valoisa tulevaisuus. CN ovat enemmän kuin vain rautatie. CN on kuljetusyritys, joka tarjoaa integroituja kuljetuspalveluita: rautatie-, intermodaali-, kuljetus-, huolinta-, varastointi- ja jakelupalvelut. CN jatkaa tavaroiden toimittamista vuodesta toiseen. CN on sitoutunut yrityskansalainen, joka on sitoutunut työntekijöidemme, asiakkaidemme ja yleisön turvallisuuteen.

CN panostaa omistaja-arvon rakentamiseen ja vahvempiin yhteisöihin keskittyen ympäristönsuojeluun ja poikkeuksellisen työympäristön kehittämiseen.

Virallinen verkkosivusto: www.cn.ca

CN-seurantaohje

  • Jos sinulla on ongelmia konttiseurantajärjestelmämme kanssa, seuraa konttiasi suoraan CN:n verkkosivustolla .
  • Jos et saa seurantatietoja CN:n viralliselta verkkosivustolta, ota yhteyttä CN :ään .

Ota yhteyttä Canadian National Railwayhin sosiaalisessa mediassa

Canadian National Railwayn voi ottaa yhteyttä seuraavasti

  • Facebook
  • Linkedin
  • Viserrys

CN-säiliön seurantanumeron muoto

Kun lähetät CN:n kanssa, saat CN-kontin seurantanumeron muodossa CNRU1234567, CNRU on CN:n etuliite.Tiedä lisää CN-kontin seurantanumerotietoja alla olevasta kuvasta.
cn-kontin seuranta

CN Container Tracking -ohjekeskus

Jos sinulla on ongelmia CN Container Tracking -järjestelmämme kanssa, lähetä ongelmasi täällä, autamme sinua mahdollisimman pian.
Ilmoita : Emme voi ottaa yhteyttä operaattoriin tai muihin puolestasi, voimme vain auttaa sinua seuraamaan pakettiasi CN Container -seurantanumerollasi virallisessa seurantajärjestelmässä.

Kerro meille, yritämme seurata tilaasi. Emme kuitenkaan voi ottaa yhteyttä puolestasi mistään lähetysongelmista. Jos tarvitset tukea, ota yhteyttä heidän viralliseen tukitiimiinsä.

hyödyllisiä linkkejä

Seuraa lisää konttilähetyksiä