CN Проследяване На Контейнер,Track CN Container (24 Hrs)

Въведете номера за проследяване на вашия CN контейнер по-долу, трябва да има формат CNRU1234567, да получите състоянието на CN контейнера в реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Относно Канадската национална железница

cn проследяване на контейнериБогата история и светло бъдеще. CN са нещо повече от железопътна линия. CN е транспортна компания, която предлага интегрирани транспортни услуги: железопътни, интермодални, камиони, спедиция, складиране и дистрибуция. CN продължават да доставят стоките година след година. CN сме ангажиран корпоративен гражданин, ангажиран с безопасността на нашите служители, клиенти и обществеността.

CN инвестира в изграждането на стойност за акционерите и по-силни общности, фокусирани върху управлението на околната среда и разработването на изключителна среда на работното място.

Официален уебсайт: www.cn.ca

Помощ за проследяване на CN

  • Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери, моля, проследете контейнера си директно на уебсайта на CN .
  • Ако не получите информация за проследяване от официалния уебсайт на CN, по-добре се свържете с CN .

Свържете се с Канадската национална железница в социалните медии

Можете да се свържете с Канадската национална железница чрез следното

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Формат на номера за проследяване на CN контейнер

Когато изпращате с CN, ще получите номер за проследяване на CN контейнер с формат CNRU1234567, CNRU е префиксът на CN. Научете повече информация за номера за проследяване на CN контейнер от снимката по-долу.
cn проследяване на контейнери

Помощен център за проследяване на CN контейнери

Ако имате проблем с нашата CN система за проследяване на контейнери, изпратете проблема си тук, ние ще ви помогнем възможно най-скоро.
Декларирайте : НЕ можем да се свържем с превозвач или други от ваше име, можем само да ви помогнем да проследите пакета си с номера за проследяване на вашия CN контейнер в официалната система за проследяване.

Моля, уведомете ни, ние ще се опитаме да проследим състоянието вместо вас. Въпреки това не можем да се свържем от ваше име по отношение на какъвто и да е проблем с пратката. За всякаква поддръжка, моля, свържете се с техния официален екип за поддръжка.

Полезни връзки

Проследявайте повече контейнерни пратки