China Shipping Следење На Контејнери,Track China Shipping Container (24 Hrs)

Внесете го вашиот број за следење на контејнер за испорака во Кина подолу, треба да има формат CSLU1234567, да го добиете статусот на контејнер за испорака во Кина во реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

За превозот во Кина

следење на превозот во КинаChina Shipping (групна) компанија (скрат. China Shipping) е основана на 1 јули 1997 година, е мега сеопфатна, транснационална, мулти-секторска, транс-регионална, транс сопственост групација на претпријатија со превозот како главен бизнис. Нејзиното седиште се наоѓаше во Шангај.

Главната услуга што ја дава China Shipping е транспорт на контејнери, масла, рефус товар, патници, автомобили и специјални предмети; многу брзо ќе понуди услуга LNG. До крајот на 2012 година, компанијата поседува 500 бродови од различни видови, чија мртва тежина достигнува 30 милиони тони. Големините на 3-те основни флоти, контејнерски бродови, танкери, превозници на рефус, се на топ листите во светот. Компанијата на групацијата, со својот годишен товарен сообраќај од 460 милиони тони и 11 милиони контејнери, игра важна улога во поддршката на земјата за нејзината трговија со енергетски ресурси и увоз и извоз.

Помош за следење на превозот во Кина

  • Ако имате проблем со нашиот систем за следење контејнери, следете го вашиот контејнер директно на веб-страницата China Shipping .
  • Ако не добивате информации за следење од официјалната веб-страница на China Shipping, подобро е да контактирате со China Shipping .

Контактирајте го превозот во Кина на социјалните медиуми

Превозот во Кина може да се контактира преку следново

  • Фејсбук
  • Линкедин
  • Твитер

Формат на број за следење на контејнер за испорака во Кина

Кога испраќате со China Shipping, ќе добиете број за следење на контејнер за испорака во Кина со формат CSLU1234567, CSLU е префикс на China Shipping.

China Shipping досега има два префикса, тие се CCLU и CSLU .

Дознајте повеќе информации за бројот за следење на испорака во Кина од сликата подолу.
Следење на контејнер за транспорт во Кина

Центар за помош на Кина Следење контејнер за испорака

Ако имате проблем со нашиот систем за следење на контејнери за испорака во Кина, поднесете го вашиот проблем овде, ние ќе ви помогнеме што е можно поскоро.
Изјави : НЕ можеме да контактираме со превозникот или други лица во ваше име, можеме само да ви помогнеме да го следите вашиот пакет со бројот за следење на контејнер за транспорт во Кина на официјалниот систем за следење.

Ве молиме известете ни, ние ќе се обидеме да го следиме статусот за вас. Сепак, не можеме да контактираме во ваше име во врска со какво било прашање со пратката. За каква било поддршка ве молиме контактирајте со нивниот официјален тим за поддршка.

корисни ЛИНКОВИ

Следете повеќе испораки со контејнери