CCNI Penjejakan Penghantaran Kontena,Track CCNI Container (24 Hrs)

Masukkan nombor penjejakan kontena CCNI anda di bawah, harus mempunyai format CNIU1234567, dapatkan status kontena CCNI masa nyata.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Mengenai CCNI

penjejakan ccniCCNI ialah sebuah syarikat antarabangsa yang berdedikasi, sejak 1930, untuk pengangkutan barang melalui laut, dengan kehadiran di empat benua. Sebagai talian perkapalan yang tangkas dan fleksibel, dengan pertumbuhan dan strategi pengembangan di seluruh dunia, ia telah mewujudkan rangkaian pengangkutan yang berkuasa, dengan kepimpinan di peringkat tempatan serta di Amerika Latin, Asia, Eropah dan Afrika.

Laman web rasmi: www.ccni.cl

Bantuan Penjejakan CCNI

  • Jika anda menghadapi masalah dengan sistem penjejakan kontena kami, sila jejak kontena anda terus di tapak web CCNI .
  • Jika anda tidak mendapat maklumat penjejakan daripada tapak web rasmi CCNI, lebih baik anda menghubungi CCNI .

Format Nombor Penjejakan Bekas CCNI

Apabila anda menghantar dengan CCNI, anda akan mendapat nombor penjejakan kontena CCNI dengan format CNIU1234567, CNIU ialah awalan CCNI. Ketahui lebih banyak maklumat nombor penjejakan kontena CCNI dari gambar di bawah.
pengesanan kontena ccni

Pusat Bantuan Penjejakan Kontena CCNI

Jika anda menghadapi masalah dengan sistem Penjejakan Kontena CCNI kami, serahkan masalah anda di sini, kami akan membantu anda secepat mungkin.
Isytihar : Kami TIDAK boleh menghubungi pembawa atau orang lain bagi pihak anda, kami hanya boleh membantu anda menjejaki pakej anda dengan nombor penjejakan CCNI Container anda pada sistem penjejakan rasmi.

Sila maklumkan kepada kami, kami akan cuba menjejaki status untuk anda. Walau bagaimanapun, kami tidak dapat menghubungi bagi pihak anda mengenai sebarang isu penghantaran. Untuk sebarang sokongan, sila hubungi pasukan sokongan rasmi mereka.

Pautan Berguna

Jejaki Lebih Banyak Penghantaran Kontena