CCNI Проследяване На Контейнер,Track CCNI Container (24 Hrs)

Въведете номера за проследяване на вашия CCNI контейнер по-долу, трябва да има формат CNIU1234567, да получите състоянието на CCNI контейнера в реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Относно CCNI

ccni проследяванеCCNI е международна компания, посветена от 1930 г. на транспорта на стоки по море, с присъствие на четири континента. Като пъргава и гъвкава корабна линия, със световна стратегия за растеж и разширяване, тя създаде мощна транспортна мрежа с лидерство на местно ниво, както и в Латинска Америка, Азия, Европа и Африка.

Официален уебсайт: www.ccni.cl

Помощ за проследяване на CCNI

  • Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери, моля, проследете контейнера си директно на уебсайта на CCNI .
  • Ако не получите информация за проследяване от официалния уебсайт на CCNI, по-добре се свържете с CCNI .

Формат на номера за проследяване на контейнер CCNI

Когато изпращате с CCNI, ще получите номер за проследяване на CCNI контейнер с формат CNIU1234567, CNIU е префиксът на CCNI. Научете повече информация за номера за проследяване на CCNI контейнер от снимката по-долу.
ccni проследяване на контейнери

Помощен център за проследяване на контейнери на CCNI

Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери CCNI, изпратете проблема си тук, ние ще ви помогнем възможно най-скоро.
Декларирайте : НЕ можем да се свържем с превозвач или други от ваше име, можем само да ви помогнем да проследите пакета си с номера за проследяване на вашия CCNI контейнер в официалната система за проследяване.

Моля, уведомете ни, ние ще се опитаме да проследим състоянието вместо вас. Въпреки това не можем да се свържем от ваше име по отношение на какъвто и да е проблем с пратката. За всякаква поддръжка, моля, свържете се с техния официален екип за поддръжка.

Полезни връзки

Проследявайте повече контейнерни пратки