Caravel Container Spårning,Track Caravel Container (24 Hrs)

Ange ditt spårningsnummer för Caravel-behållare nedan, bör ha formatet CLSU1234567, få Caravel-behållarens status i realtid.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Om Caravel Logistics

spårning av karavelcontainrarCaravel Logistics bildades 1994 i Indien av två företagsamma unga män – Saju Chacko och C.Jayakrishnan – som har flera års erfarenhet av sjöfartsindustrin. De ansåg att snabb, pålitlig och snabb kundservice var dagens behov, särskilt inom logistikbranschen. Kundens förväntningar är leverans i tid till rimlig kostnad. En måttlig startup med endast speditions-, CHA- och stuveriverksamhet, Caravel växte många och sträckte ut sina armar i Indien såväl som utomlands. Caravel är välkänt för sin förmåga att tillhandahålla ONE STOP PLIITLIG LOGISTIKLÖSNING som kombinerar Container Carrier, lastbilstransporter, spedition, fartygsägande och service, inhemsk logistik och 3PL.

Caravel Container Tracking Hjälp

  • Om du har problem med vårt containerspårningssystem, vänligen spåra din container direkt på Caravels webbplats .
  • Om du inte får någon spårningsinformation från Caravels officiella webbplats är det bäst att du kontaktar Caravel .

Caravel Container Tracking Number Format

När du skickar med Caravel Logistics får du ett spårningsnummer för Caravel-containrar med formatet CLSU1234567, CLSU är Caravel Logistics prefix. Lär dig mer information om spårningsnummer för Caravel-behållare från bilden nedan.
spårning av karavelcontainrar

Hjälpcenter för Caravel Container Tracking

Om du har problem med vårt Caravel Container Tracking-system, skicka in ditt problem här, vi hjälper dig så snart som möjligt.
Deklarera : Vi kan INTE kontakta transportören eller andra å dina vägnar, vi kan bara hjälpa dig att spåra ditt paket med ditt Caravel Container-spårningsnummer på det officiella spårningssystem.

Meddela oss, vi kommer att försöka spåra statusen åt dig. Däremot kan vi inte kontakta å dina vägnar angående några leveransproblem. Kontakta deras officiella supportteam för all support.

Användbara länkar

Spåra fler containerförsändelser