Caravel Praćenje Kontejnera,Track Caravel Container (24 Hrs)

U nastavku unesite broj za praćenje svog Caravel kontejnera , trebao bi imati format CLSU1234567, dohvatite status Caravel kontejnera u stvarnom vremenu.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O Caravel Logistics

caravel kontejner praćenjeTvrtku Caravel Logistics osnovala su 1994. godine u Indiji dva poduzetna mladića – Saju Chacko i C. Jayakrishnan – s nekoliko godina iskustva u pomorskoj industriji. Osjećali su da je brza, pouzdana i pravovremena korisnička služba potreba trenutka, posebno u logističkoj industriji. Kupci očekuju isporuku ‘na vrijeme’ po razumnoj cijeni. Umjereno novo poduzeće sa samo špedicijom, CHA i stevedorskim aktivnostima, Caravel je višestruko narastao šireći svoje ruke u Indiji, kao iu inozemstvu. Caravel je dobro poznat po svojoj sposobnosti pružanja POUZDANOG LOGISTIČKOG RJEŠENJA NA JEDNOM STANJU koje kombinira prijevoz kontejnera, kamionski prijevoz, špediciju, vlasništvo plovila i usluge, domaću logistiku i 3PL.

Pomoć za praćenje kontejnera Caravel

  • Ako imate problema s našim sustavom praćenja kontejnera, pratite svoj kontejner izravno na Caravel web stranici .
  • Ako ne dobijete podatke o praćenju sa službene web stranice Caravela, bolje kontaktirajte Caravel .

Format broja za praćenje kontejnera Caravel

Kada šaljete s Caravel Logistics, dobit ćete broj za praćenje Caravel kontejnera u formatu CLSU1234567, CLSU je prefiks Caravel Logistics. Saznajte više informacija o broju za praćenje kontejnera Caravel sa slike ispod.
caravel kontejner praćenje

Centar za pomoć pri praćenju kontejnera Caravel

Ako imate problema s našim sustavom za praćenje kontejnera Caravel, pošaljite svoj problem ovdje, pomoći ćemo vam što je prije moguće.
Izjava : NE možemo kontaktirati prijevoznika ili druge u vaše ime, možemo vam samo pomoći da pratite svoj paket pomoću broja za praćenje vašeg Caravel kontejnera na službenom sustavu praćenja.

Obavijestite nas, pokušat ćemo pratiti status umjesto vas. Međutim, ne možemo kontaktirati u vaše ime u vezi bilo kakvog problema s pošiljkom. Za bilo kakvu podršku obratite se njihovom službenom timu za podršku.

korisni linkovi

Pratite više kontejnerskih pošiljaka