Caravel Проследяване На Контейнер,Track Caravel Container (24 Hrs)

Въведете номера за проследяване на вашия контейнер Caravel по-долу, трябва да има формат CLSU1234567, да получите състоянието на контейнера Caravel в реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

За Caravel Logistics

проследяване на каравелни контейнериCaravel Logistics е регистрирана през 1994 г. в Индия от двама предприемчиви млади мъже – Saju Chacko и C.Jayakrishnan – с няколко години опит в корабната индустрия. Те смятат, че бързото, надеждно и навременно обслужване на клиенти е необходимостта на момента, особено в логистичната индустрия. Очакванията на клиентите са „навременна“ доставка на разумна цена. Умерено стартиращо предприятие само със спедиция, CHA и стифадорски дейности, Caravel нарасна многократно, разширявайки оръжията си в Индия, както и в чужбина. Caravel е добре известна със способността си да предоставя НАДЕЖДНО ЛОГИСТИЧНО РЕШЕНИЕ НА ЕДНО ГИШЕ, съчетаващо превоз на контейнери, превоз с камиони, спедиция, собственост и обслужване на кораби, вътрешна логистика и 3PL.

Помощ за проследяване на контейнери на Caravel

  • Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери, моля, проследете контейнера си директно на уебсайта на Caravel .
  • Ако не получите информация за проследяване от официалния уебсайт на Caravel, по-добре се свържете с Caravel .

Формат на номера за проследяване на контейнера Caravel

Когато изпращате с Caravel Logistics, ще получите номер за проследяване на контейнер Caravel с формат CLSU1234567, CLSU е префиксът на Caravel Logistics. Научете повече информация за номера за проследяване на контейнера Caravel от снимката по-долу.
проследяване на каравелни контейнери

Помощен център за проследяване на контейнери Caravel

Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери Caravel, изпратете проблема си тук, ние ще ви помогнем възможно най-скоро.
Декларирайте : НЕ можем да се свържем с превозвач или други от ваше име, можем само да ви помогнем да проследите пакета си с номера за проследяване на вашия Caravel Container в официалната система за проследяване.

Моля, уведомете ни, ние ще се опитаме да проследим състоянието вместо вас. Въпреки това не можем да се свържем от ваше име по отношение на какъвто и да е проблем с пратката. За всякаква поддръжка, моля, свържете се с техния официален екип за поддръжка.

Полезни връзки

Проследявайте повече контейнерни пратки