Bridgehead Sledenje Vsebniku,Track Bridgehead Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite številko za sledenje zabojnika Bridgehead, mora imeti format BHCU1234567, pridobite stanje zabojnika Bridgehead v realnem času.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O Bridgeheadu

sledenje zabojnikov na mostiščuBridgehead Container Services Ltd (ustanovljeno marca 1977) je uveljavljen mednarodni najemodajalec kontejnerjev s sedežem v Liverpoolu. Flota podjetja z več kot 50.000 TEU je sestavljena iz standardnih suhih dostavnih vozil, odprtih streh, vrste zložljivih ploščadi in 20′ in 40′ visokih kock. Trgujemo po vsem svetu in naše pisarne/agencije v več kot 30 državah upravljajo več kot 100 depojev in nudijo celovite storitvene zmogljivosti.

Uradna spletna stran: www.bridgeheadcontainers.com

Pomoč za sledenje mostišču

  • Če imate težave z našim sistemom za sledenje kontejnerjem, sledite svojemu kontejnerju neposredno na spletnem mestu Bridgehead .
  • Če na uradnem spletnem mestu Bridgehead ne dobite nobenih informacij o sledenju, se obrnite na Bridgehead.

Format sledilne številke kontejnerja Bridgehead

Ko pošiljate z Bridgeheadom, boste prejeli številko za sledenje zabojnika Bridgehead v formatu BHCU1234567, BHCU je Bridgeheadova predpona.

Bridgehead ima dve predponi: MBIU in BHCU .

Izvedite več podatkov o številki za sledenje kontejnerja Bridgehead na spodnji sliki.
sledenje zabojnikov na mostišču

Center za pomoč pri sledenju zabojnikov Bridgehead

Če imate težave z našim sistemom za sledenje zabojnikov Bridgehead, sporočite svojo težavo tukaj in pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo stopiti v stik s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam samo pomagamo slediti vašemu paketu s številko za sledenje Bridgehead Container v uradnem sistemu za sledenje.

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam