Bridgehead Konténerszállítmány Nyomon Követése,Track Bridgehead Container (24 Hrs)

Adja meg alább a hídfőkonténer követési számát , amelynek formátuma BHCU1234567, így a valós idejű hídfőkonténer állapotát kapja meg.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

A Hídfőről

hídfő konténerkövetésA Bridgehead Container Services Ltd (alapítva 1977 márciusában) egy nemzetközi konténerbérbeadó, amelynek székhelye Liverpool. A cég több mint 50 000 TEU-s flottája szabványos száraz furgonokból, nyitott tetőkből, összecsukható lapokból és 20 és 40 cm magas kockákból áll. Világszerte kereskedünk, és irodáink/ügynökségeink több mint 30 országban több mint 100 raktárt kezelnek, teljes körű szolgáltatást nyújtva.

Hivatalos weboldal: www.bridgeheadcontainers.com

Hídfőkövetési súgó

  • Ha problémái vannak a konténerkövető rendszerünkkel, kérjük, kövesse nyomon konténerét közvetlenül a Bridgehead webhelyen .
  • Ha nem kap nyomon követési információkat a Bridgehead hivatalos webhelyéről, jobb, ha kapcsolatba lép a Bridgeheadtel.

Hídfő konténer követési szám formátuma

Ha a Bridgeheadvel szállít, egy Bridgehead konténer-követési számot kap, amelynek formátuma BHCU1234567, a BHCU a Bridgehead előtagja.

A Bridgehead két előtaggal rendelkezik: MBIU és BHCU .

Tudjon meg többet a Bridgehead konténer követési számáról az alábbi képen.
hídfő konténerkövetés

A Bridgehead konténerkövetés súgója

Ha problémája van a Bridgehead Container Tracking rendszerünkkel, küldje el ide, mi a lehető leghamarabb segítünk.
Nyilatkozat : NEM léphetünk kapcsolatba a fuvarozóval vagy másokkal az Ön nevében, csak abban tudunk segíteni, hogy nyomon kövesse a csomagját a Bridgehead Container nyomkövetési számával a hivatalos nyomkövető rendszerben.

Kérjük, tudassa velünk, megpróbáljuk nyomon követni az Ön állapotát. A szállítással kapcsolatos problémákkal kapcsolatban azonban nem tudjuk felvenni a kapcsolatot az Ön nevében. Támogatásért forduljon a hivatalos ügyfélszolgálati csapatához.

Hasznos Linkek

Kövesse nyomon a további konténerszállítmányokat