BLUE SKY Gjurmimi I Kontejnerëve,Track BLUE SKY Container (24 Hrs)

Futni numrin tuaj të gjurmimit të kontejnerit Blue Sky më poshtë, duhet të ketë formatin BSIU1234567, të merrni statusin e kontejnerit Blue Sky në kohë reale.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Rreth Blue Sky

gjurmimi i kontejnerëve të qiellit bluBlue Sky është një kompani ndërkombëtare e qirasë së kontejnerëve detarë që ofron kontejnerë dhe pajisje të lidhura me qiratë operative dhe financiare për industrinë e kontejnerëve

Filozofia e Blue Sky është të ofrojë një shërbim profesional dhe të besueshëm për klientët tanë me efikasitet, saktësi dhe thjeshtësi.

Blue Sky gjithashtu shet kontejnerë të rinj dhe të përdorur globalisht për përdorim në tregjet dytësore dhe të brendshme

Faqja zyrtare: www.bsiu.com

Ndihmë për gjurmimin e qiellit blu

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit të Blue Sky .
  • Nëse nuk merrni informacione gjurmimi nga faqja zyrtare e Blue Sky, më mirë të kontaktoni Blue Sky .

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerit Blue Sky

Kur dërgoni me Blue Sky, do të merrni një numër përcjellës të kontejnerit Blue Sky me format BSIU1234567, BSIU është prefiksi i Blue Sky.

Blue Sky kanë dy prefiksa, ato janë BSIU dhe SKIU .

Mësoni më shumë informacione për numrin e gjurmimit të kontejnerit Blue Sky nga fotografia e mëposhtme.
gjurmimi i kontejnerëve të qiellit blu

Qendra e ndihmës për gjurmimin e kontejnerëve Blue Sky

Nëse keni probleme me sistemin tonë të përcjelljes së kontejnerëve Blue Sky, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë operatorin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të përcjelljes së kontejnerit Blue Sky në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë