Balaji Shipping Sledenje Vsebniku,Track Balaji Shipping Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite številko za sledenje zabojnika Balaji , format mora biti BLJU1234567, pridobite status zabojnika Balaji v realnem času.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O Balaji Shipping

sledenje kontejnerjem balajiBalaji Shipping Lines FZCO je podružnica za kontejnersko logistiko / NVOCC skupine Transworld. Podjetje BSL, ki so ga prvotno leta 1992 zasnovali naši ustanovitelji za zagotavljanje kombiniranih večmodalnih prevoznih storitev med Indijo in Bližnjim vzhodom, je iz leta v leto širilo svojo servisno mrežo in zdaj ponuja odlično mrežo, ki pokriva indijsko podcelino, Srednjo Vzhod, Rdeče morje, Zahodna in Vzhodna Afrika, Irak in Afganistan, Jugovzhodna Azija, Daljni vzhod in Kitajska, Združeno kraljestvo, Evropa in ZDA. Od ustanovitve je BSL vztrajno delal, da bi služil našim strankam po vsem svetu z našo raznoliko floto zabojnikov, ki vključuje tako suhe zabojnike za težke obremenitve kot tudi specializirano opremo, npr. hladilne zabojnike / odprte strehe / ravne regale.

Uradna spletna stran: www.balajiship.com

Pomoč pri sledenju pošiljanja Balaji

  • Če imate težave z našim sistemom za sledenje kontejnerjem, sledite svojemu kontejnerju neposredno na spletnem mestu Balaji .
  • Če na uradnem spletnem mestu Balaji ne dobite nobenih informacij o sledenju, se obrnite na Balaji .

Obrnite se na Balaji Shipping na družbenih medijih

Na Balaji Shipping lahko stopite v stik preko naslednjega

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Oblika sledilne številke kontejnerja Balaji

Ko pošiljate z Balajijem, boste prejeli številko za sledenje zabojnika Balaji z formatom BLJU1234567, BLJU je Balajijeva predpona. Več informacij o številki za sledenje kontejnerja Balaji najdete na spodnji sliki.
sledenje kontejnerjem balaji

Center za pomoč Balaji Container Tracking

Če imate težave z našim sistemom za sledenje zabojnikov Balaji, jih pošljite tukaj in pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo vzpostaviti stika s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam le pomagamo slediti vašemu paketu s številko za sledenje zabojnika Balaji v uradnem sistemu za sledenje.

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam