Balaji Shipping Containerverzending Volgen,Track Balaji Shipping Container (24 Hrs)

Voer hieronder uw Balaji-containervolgnummer in , moet het formaat BLJU1234567 hebben, ontvang de realtime Balaji-verzendcontainerstatus.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Over Balaji-verzending:

balaji-containertrackingBalaji Shipping Lines FZCO is de containerlogistiek / NVOCC-tak van de Transworld Group. Oorspronkelijk bedacht in 1992 door onze oprichters om gecombineerde multimodale transportdiensten tussen India en het Midden-Oosten te bieden, ging BSL zijn servicenetwerk jaar na jaar uitbreiden en biedt nu een uitstekend netwerk dat het Indiase subcontinent, het Midden-Oosten en het Midden-Oosten bestrijkt. Oost, Rode Zee, West- en Oost-Afrika, Irak en Afghanistan, Zuidoost-Azië, Verre Oosten en China, VK, Europa en de VS. Sinds de oprichting heeft BSL meedogenloos gewerkt om onze klanten wereldwijd van dienst te zijn via onze gevarieerde vloot van containers, die zowel zware droge containers als gespecialiseerde apparatuur omvat, zoals koelcontainers / open tops / flat racks.

Officiële website: www.balajiship.com

Hulp bij het volgen van verzendingen in Balaji

  • Als u problemen heeft met ons containervolgsysteem, volg dan uw container rechtstreeks op de Balaji-website .
  • Als u geen trackinginformatie van de officiële website van Balaji krijgt, kunt u beter contact opnemen met Balaji .

Neem contact op met Balaji Shipping op sociale media

Balaji Shipping kan worden gecontacteerd via het volgende:

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Balaji-formaat voor trackingnummer van containers

Wanneer u met Balaji verzendt, krijgt u een Balaji-containertrackingnummer met het formaat BLJU1234567, BLJU is het voorvoegsel van Balaji. Ken meer informatie over het trackingnummer van Balaji-containers uit de onderstaande afbeelding.
balaji-containertracking

Helpcentrum van Balaji Container Tracking

Als u een probleem heeft met ons Balaji Container Tracking-systeem, dient u uw probleem hier in, wij zullen u zo snel mogelijk helpen.
Verklaren : We kunnen GEEN contact opnemen met de vervoerder of anderen namens u, we kunnen u alleen helpen uw pakket te volgen met uw Balaji Container-trackingnummer op het officiële trackingsysteem.

Laat het ons weten, we zullen proberen de status voor u te volgen. We kunnen echter geen namens u contact opnemen met betrekking tot problemen met de verzending. Neem voor ondersteuning contact op met hun officiële ondersteuningsteam.

handige links

Meer containerzendingen volgen