Balaji Shipping Penjejakan Penghantaran Kontena,Track Balaji Shipping Container (24 Hrs)

Masukkan nombor penjejakan kontena Balaji anda di bawah, harus mempunyai format BLJU1234567, dapatkan status kontena penghantaran Balaji masa nyata.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Mengenai Balaji Shipping

pengesanan kontena balajiBalaji Shipping Lines FZCO ialah cabang Logistik Kontena / NVOCC Kumpulan Transworld. Pada asalnya diasaskan pada tahun 1992 oleh pengasas kami, untuk menyediakan perkhidmatan pengangkutan pelbagai mod gabungan antara India & Timur Tengah, BSL terus mengembangkan rangkaian perkhidmatannya tahun ke tahun dan kini menawarkan rangkaian yang sangat baik meliputi Benua Kecil India, Tengah. Timur, Laut Merah, Afrika Barat & Timur, Iraq & Afghanistan, Asia Tenggara, Timur Jauh & China, UK, Eropah dan Amerika Syarikat. Sejak penubuhannya, BSL telah bekerja tanpa henti untuk melayani pelanggan kami di seluruh dunia melalui kumpulan kontena kami yang pelbagai yang merangkumi kedua-dua bekas kering tugas berat dan juga peralatan khusus iaitu bekas Reefer / Tops Terbuka / Rak Flat.

Laman web rasmi: www.balajiship.com

Bantuan Penjejakan Penghantaran Balaji

  • Jika anda menghadapi masalah dengan sistem penjejakan kontena kami, sila jejak kontena anda terus di tapak web Balaji .
  • Jika anda tidak mendapat maklumat penjejakan daripada tapak web rasmi Balaji, lebih baik anda menghubungi Balaji .

Hubungi Balaji Shipping di Media Sosial

Balaji Shipping boleh dihubungi melalui talian berikut

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Format Nombor Penjejakan Bekas Balaji

Apabila anda menghantar dengan Balaji, anda akan mendapat nombor penjejakan kontena Balaji dengan format BLJU1234567, BLJU ialah awalan Balaji. Ketahui lebih lanjut maklumat nombor penjejakan kontena Balaji dari gambar di bawah.
pengesanan kontena balaji

Pusat Bantuan Penjejakan Kontena Balaji

Jika anda mempunyai masalah dengan sistem Penjejakan Kontena Balaji kami, serahkan masalah anda di sini, kami akan membantu anda secepat mungkin.
Isytihar : Kami TIDAK boleh menghubungi pembawa atau orang lain bagi pihak anda, kami hanya boleh membantu anda menjejaki pakej anda dengan nombor penjejakan Balaji Container anda pada sistem penjejakan rasmi.

Sila maklumkan kepada kami, kami akan cuba menjejaki status untuk anda. Walau bagaimanapun, kami tidak dapat menghubungi bagi pihak anda mengenai sebarang isu penghantaran. Untuk sebarang sokongan, sila hubungi pasukan sokongan rasmi mereka.

Pautan Berguna

Jejaki Lebih Banyak Penghantaran Kontena