BAHRI Sledenje Vsebniku,Track BAHRI Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite številko za sledenje zabojnika Bahri , mora imeti obliko NSAU1234567, pridobite stanje zabojnika Bahri v realnem času.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O Bahriju

sledenje kontejnerjem bahriNacionalna ladjarska družba Savdske Arabije (Bahri) je bila ustanovljena s kraljevim odlokom leta 1978 kot javno podjetje, 28-odstotni lastniški delež v lasti javnega investicijskega sklada “PIF” savdske vlade, preostanek pa je v veliki meri v javnih delnicah. Savdski državljani.

Uradna spletna stran: www.bahri.sa

Pomoč pri sledenju Bahri

  • Če imate težave z našim sistemom za sledenje kontejnerjem, sledite svojemu kontejnerju neposredno na spletnem mestu Bahri .
  • Če na uradnem spletnem mestu Bahri ne dobite nobenih informacij o sledenju, se obrnite na Bahri .

Obrnite se na Bahrija na družbenih medijih

Z Bahrijem lahko stopite v stik preko naslednjega

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Oblika sledilne številke kontejnerja Bahri

Ko pošiljate z Bahrijem, boste prejeli številko za sledenje kontejnerja Bahri v formatu NSAU1234567, NSAU je Bahrijeva predpona. Več informacij o številki za sledenje kontejnerja Bahri najdete na spodnji sliki.
sledenje kontejnerjem bahri

Center za pomoč pri sledenju kontejnerjev Bahri

Če imate težave z našim sistemom za sledenje zabojnikov Bahri, jih pošljite tukaj in pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo vzpostaviti stika s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam samo pomagamo slediti vašemu paketu s številko za sledenje Bahri Container v uradnem sistemu za sledenje.

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam