ANL Urmărirea Expedierii Containerelor,Track ANL Container (24 Hrs)

Introduceți numărul de urmărire al containerului anl de mai jos, ar trebui să aibă formatul ANNU1234567, obțineți starea în timp real a containerului.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Despre ANL

urmărirea tuturor containerelorSediul ANL din Melbourne Australia și cu birouri și agenți regionali pe tot globul, ANL face parte din Grupul CMA CGM, a treia linie de transport maritim de containere din lume.

ANL este un transportator cu adevărat global, care oferă servicii de expediere către toate destinațiile din întreaga lume, cu acoperire extinsă în toată Asia, Europa, America de Nord, Marea Mediterană, Australia și Noua Zeelandă, Papua Noua Guinee, Subcontinentul Indian și Orientul Mijlociu/Golf.

Site oficial: www.anl.com.au

Ajutor pentru urmărirea ANL

  • Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor, vă rugăm să urmăriți containerul direct pe site-ul ANL .
  • Dacă nu primiți informații de urmărire de pe site-ul oficial al ANL, ar fi bine să contactați ANL .

Contactați ANL pe Social Media

ANL poate fi contactată prin următoarele

  • Facebook
  • Linkedin
  • Stare de nervozitate

Formatul numărului de urmărire a containerului ANL

Când expediați cu ANL, veți primi un număr de urmărire a containerului acl cu formatul ANNU1234567, ANNU este prefixul ANL. Aflați mai multe informații despre numărul de urmărire al containerului din imaginea de mai jos.
urmărirea anl

Centrul de ajutor pentru urmărirea containerelor ANL

Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor ANL, trimiteți problema aici, vă vom ajuta cât mai curând posibil.
Declarare : NU putem contacta transportatorul sau alții în numele dvs., vă putem ajuta doar să vă urmăriți pachetul cu numărul de urmărire al containerului ANL pe sistemul de urmărire oficial.

Vă rugăm să ne informați, vom încerca să urmărim starea pentru dvs. Cu toate acestea, nu putem contacta în numele dvs. în legătură cu orice problemă de expediere. Pentru orice asistență, vă rugăm să contactați echipa lor oficială de asistență.

Link-uri utile

Urmăriți mai multe transporturi de containere