ANL Следење На Контејнери,Track ANL Container (24 Hrs)

Внесете го вашиот број за следење на контејнер подолу, треба да има формат ANNU1234567, да го добиете статусот на контејнер во реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

За ANL

и следење на контејнериСедиштето на ANL во Мелбурн Австралија и со регионални канцеларии и агенти низ целиот свет, ANL е дел од CMA CGM Group, третата по големина контејнерска транспортна линија во светот.

ANL е навистина глобален превозник, кој нуди превозни услуги до сите светски дестинации, со широка покриеност низ цела Азија, Европа, Северна Америка, Медитеранот, Австралија и Нов Зеланд, Папуа Нова Гвинеја, Индискиот потконтинент и Блискиот Исток/Заливот.

Официјална веб-страница: www.anl.com.au

Помош за следење на ANL

  • Ако имате проблем со нашиот систем за следење контејнер, следете го вашиот контејнер директно на веб-локацијата ANL .
  • Ако не добивате информации за следење од официјалната веб-страница на ANL, подобро е да контактирате со ANL .

Контактирајте со ANL на социјалните медиуми

ANL може да се контактира преку следново

  • Фејсбук
  • Линкедин
  • Твитер

Формат на број за следење на контејнер ANL

Кога испраќате со ANL, ќе добиете број за следење на контејнер за acl со формат ANNU1234567, ANNU е префикс на ANL. Дознајте повеќе информации за бројот за следење на контејнерот од сликата подолу.
и следење

Центар за помош за следење контејнер ANL

Ако имате проблем со нашиот систем за следење контејнер ANL, поднесете го вашиот проблем овде, ние ќе ви помогнеме што е можно поскоро.
Изјави : НЕ можеме да контактираме со оператор или други во ваше име, можеме да ви помогнеме само да го следите вашиот пакет со вашиот број за следење на контејнер ANL на официјалниот систем за следење.

Ве молиме известете ни, ние ќе се обидеме да го следиме статусот за вас. Сепак, не можеме да контактираме во ваше име во врска со какво било прашање со пратката. За каква било поддршка ве молиме контактирајте со нивниот официјален тим за поддршка.

корисни ЛИНКОВИ

Следете повеќе испораки со контејнери