ANL Проследяване На Контейнер,Track ANL Container (24 Hrs)

Въведете номера за проследяване на вашия контейнер по-долу, трябва да има формат ANNU1234567, да получите състоянието на контейнера в реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Относно ANL

проследяване на контейнериЦентралният офис на ANL в Мелбърн, Австралия и с регионални офиси и агенти по целия свят, ANL е част от CMA CGM Group, третата по големина линия за контейнерни превози в света.

ANL е наистина глобален превозвач, предлагащ транспортни услуги до всички световни дестинации, с обширно покритие в цяла Азия, Европа, Северна Америка, Средиземноморието, Австралия и Нова Зеландия, Папуа Нова Гвинея, Индийския субконтинент и Близкия изток/Персийския залив.

Официален уебсайт: www.anl.com.au

Помощ за проследяване на ANL

  • Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери, моля, проследете контейнера си директно на уебсайта на ANL .
  • Ако не получите информация за проследяване от официалния уебсайт на ANL, по-добре се свържете с ANL .

Свържете се с ANL в социалните медии

Можете да се свържете с ANL чрез следното

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Формат на номера за проследяване на контейнера ANL

Когато изпращате с ANL, ще получите номер за проследяване на acl контейнер с формат ANNU1234567, ANNU е префиксът на ANL. Научете повече информация за номера за проследяване на контейнера от снимката по-долу.
анл проследяване

Помощен център за проследяване на контейнери на ANL

Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери ANL, изпратете проблема си тук, ние ще ви помогнем възможно най-скоро.
Декларирайте : НЕ можем да се свържем с превозвач или други от ваше име, можем само да ви помогнем да проследите пакета си с номера за проследяване на вашия ANL контейнер в официалната система за проследяване.

Моля, уведомете ни, ние ще се опитаме да проследим състоянието вместо вас. Въпреки това не можем да се свържем от ваше име по отношение на какъвто и да е проблем с пратката. За всякаква поддръжка, моля, свържете се с техния официален екип за поддръжка.

Полезни връзки

Проследявайте повече контейнерни пратки