ALIANCA Gjurmimi I Kontejnerëve,Track ALIANCA Container (24 Hrs)

Futni numrin tuaj të gjurmimit të kontejnerit alianca më poshtë, duhet të ketë formatin ENAU1234567, të merrni statusin e kontejnerit alianca në kohë reale.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Rreth Aliankës

gjurmimi i kontejnerëve aliancaAliança Navegação e Logística është një lojtar kyç në trafikun ndërkombëtar, me theks në shërbimin e Amerikës së Jugut, Amerikës Qendrore, Amerikës së Veriut, Evropës, Azisë dhe Afrikës së Jugut. Në Brazil, kompania është një referencë në kabotazh, duke qenë një nga kompanitë pioniere në kthimin në transportin bregdetar.

Rritja e Aliançës gjatë viteve të fundit është rezultat i intensifikimit të aktiviteteve në të gjitha fazat e zinxhirit logjistik, në kabotazh dhe transport ndërkombëtar.

Në vitin 2012 kompania regjistroi të ardhura prej 2.7 miliardë dollarësh R$ dhe lëvizi afërsisht 680 mijë TEU.

Faqja zyrtare e internetit: www.alianca.com.br

Ndihmë për ndjekjen e Alianca

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit të Aliança .
  • Nëse nuk merrni informacione gjurmimi nga faqja zyrtare e Aliança-s, më mirë kontaktoni Aliança -n .

Kontaktoni Alianca në mediat sociale

Alianca mund të kontaktohet përmes sa vijon

  • Facebook
  • Linkedin
  • Cicëroj

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerit Alianca

Kur dërgoni me Aliança, do të merrni një numër gjurmues të kontejnerit aliança me formatin ENAU1234567, ENAU është prefiksi i Aliança. Mësoni më shumë informacione për numrin e gjurmimit të kontejnerëve aliança nga fotografia e mëposhtme.
gjurmimi i kontejnerëve alianca

Qendra e ndihmës e përcjelljes së kontejnerëve Alianca

Nëse keni probleme me sistemin tonë të përcjelljes së kontejnerëve Alianca, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë operatorin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të përcjelljes së kontejnerit Alianca në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë