ALIANCA -Beholdersporing,Track ALIANCA Container (24 Hrs)

Skriv inn sporingsnummeret for alianca-beholderen nedenfor, skal ha formatet ENAU1234567, få sanntidsstatus for alianca-beholderen.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Om Alianca

alianca containersporingAliança Navegação e Logística er en nøkkelaktør innen internasjonal trafikk, med vekt på å betjene Sør-Amerika, Mellom-Amerika, Nord-Amerika, Europa, Asia og Sør-Afrika. I Brasil er selskapet en referanse innen kabotasje, og er et av pionerselskapene når det gjelder å gå tilbake til kysttransport.

Alianças vekst de siste årene er et resultat av intensivering av aktiviteter i alle ledd i logistikkkjeden, innen kabotasje og internasjonal transport.

I 2012 registrerte selskapet en omsetning på 2,7 milliarder R$ og flyttet omtrent 680 tusen TEU.

Offisiell nettside: www.alianca.com.br

Alianca sporingshjelp

  • Hvis du har problemer med vårt containersporingssystem, vennligst spor containeren din direkte på Aliança-nettstedet .
  • Hvis du ikke får sporingsinformasjon fra Alianças offisielle nettsted, bør du kontakte Aliança .

Kontakt Alianca på sosiale medier

Alianca kan kontaktes via følgende

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Alianca-beholdersporingsnummerformat

Når du sender med Aliança, vil du få et aliança containersporingsnummer med formatet ENAU1234567, ENAU er Alianças prefiks. Finn ut mer informasjon om aliança containersporingsnummer fra bildet nedenfor.
alianca containersporing

Hjelpesenter for Alianca Container Tracking

Hvis du har problemer med vårt Alianca Container Tracking-system, send inn problemet ditt her, vi vil hjelpe deg så snart som mulig.
Erklær : Vi kan IKKE kontakte transportøren eller andre på dine vegne, vi kan bare hjelpe deg med å spore pakken din med Alianca Container-sporingsnummeret på det offisielle sporingssystemet.

Gi oss beskjed, vi vil prøve å spore statusen for deg. Vi kan imidlertid ikke kontakte på vegne av deg angående noen forsendelsesproblemer. For all støtte, vennligst kontakt deres offisielle støtteteam.

nyttige lenker

Spor flere containerforsendelser