ALIANCA Containerverzending Volgen,Track ALIANCA Container (24 Hrs)

Voer hieronder het trackingnummer van uw alianca-container in , moet het formaat ENAU1234567 hebben, en ontvang de realtime alianca-containerstatus.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Over Alianca

alianca container volgenAliança Navegação e Logística is een belangrijke speler in het internationale verkeer, met de nadruk op het bedienen van Zuid-Amerika, Midden-Amerika, Noord-Amerika, Europa, Azië en Zuid-Afrika. In Brazilië is het bedrijf een referentie in cabotage en is het een van de pioniers om terug te keren naar kustvervoer.

De groei van Aliança in de afgelopen jaren is een gevolg van de intensivering van de activiteiten in alle stadia van de logistieke keten, in cabotage en internationaal transport.

In 2012 boekte het bedrijf een omzet van R$ 2,7 miljard en verplaatste het ongeveer 680 duizend TEU’s.

Officiële website: www.alianca.com.br

Hulp bij het volgen van Alianca

  • Als u problemen heeft met ons containervolgsysteem, volg dan uw container rechtstreeks op de Aliança-website .
  • Als u geen trackinginformatie van de officiële website van Aliança krijgt, kunt u beter contact opnemen met Aliança .

Neem contact op met Alianca op sociale media

Alianca is bereikbaar via:

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Alianca Container Tracking Nummer Formaat

Wanneer u met Aliança verzendt, krijgt u een trackingnummer van een aliança-container met het formaat ENAU1234567, ENAU is het voorvoegsel van Aliança. Ken meer informatie over het trackingnummer van aliança-containers uit de onderstaande afbeelding.
alianca container volgen

Helpcentrum van Alianca Container Tracking

Als u een probleem heeft met ons Alianca Container Tracking-systeem, dient u uw probleem hier in, wij helpen u zo snel mogelijk verder.
Verklaren : We kunnen GEEN contact opnemen met de vervoerder of anderen namens u, we kunnen u alleen helpen uw pakket te volgen met uw Alianca Container-trackingnummer op het officiële trackingsysteem.

Laat het ons weten, we zullen proberen de status voor u te volgen. We kunnen echter geen namens u contact opnemen met betrekking tot problemen met de verzending. Neem voor ondersteuning contact op met hun officiële ondersteuningsteam.

handige links

Meer containerzendingen volgen