ALIANCA Penjejakan Penghantaran Kontena,Track ALIANCA Container (24 Hrs)

Masukkan nombor penjejakan kontena alianca anda di bawah, harus mempunyai format ENAU1234567, dapatkan status kontena alianca masa nyata.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Soal Alianca

pengesanan kontena aliancaAliança Navegação e Logística ialah pemain utama dalam trafik antarabangsa, dengan penekanan pada perkhidmatan Amerika Selatan, Amerika Tengah, Amerika Utara, Eropah, Asia dan Afrika Selatan. Di Brazil, syarikat itu menjadi rujukan dalam kabotaj, sebagai salah satu syarikat perintis dalam kembali ke pengangkutan kos.

Pertumbuhan Aliança sejak beberapa tahun kebelakangan ini adalah hasil daripada aktiviti yang mempergiatkan semua peringkat rantaian logistik, dalam kabotaj dan pengangkutan antarabangsa.

Pada tahun 2012 syarikat itu mencatatkan hasil sebanyak R$ 2.7 bilion dan memindahkan kira-kira 680 ribu TEU.

Laman web rasmi: www.alianca.com.br

Bantuan Penjejakan Alianca

  • Jika anda menghadapi masalah dengan sistem penjejakan kontena kami, sila jejak kontena anda terus di tapak web Aliança .
  • Jika anda tidak mendapat maklumat penjejakan daripada tapak web rasmi Aliança, lebih baik anda menghubungi Aliança .

Hubungi Alianca di Media Sosial

Alianca boleh dihubungi melalui talian berikut

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Format Nombor Penjejakan Kontena Alianca

Apabila anda menghantar dengan Aliança, anda akan mendapat nombor penjejakan kontena aliança dengan format ENAU1234567, ENAU ialah awalan Aliança. Ketahui lebih banyak maklumat nombor penjejakan kontena aliança dari gambar di bawah.
pengesanan kontena alianca

Pusat Bantuan Penjejakan Kontena Alianca

Jika anda menghadapi masalah dengan sistem Penjejakan Kontena Alianca kami, serahkan masalah anda di sini, kami akan membantu anda secepat mungkin.
Isytihar : Kami TIDAK boleh menghubungi pembawa atau orang lain bagi pihak anda, kami hanya boleh membantu anda menjejaki pakej anda dengan nombor penjejakan Alianca Container anda pada sistem penjejakan rasmi.

Sila maklumkan kepada kami, kami akan cuba menjejaki status untuk anda. Walau bagaimanapun, kami tidak dapat menghubungi bagi pihak anda mengenai sebarang isu penghantaran. Untuk sebarang sokongan, sila hubungi pasukan sokongan rasmi mereka.

Pautan Berguna

Jejaki Lebih Banyak Penghantaran Kontena