ALIANCA Следење На Контејнери,Track ALIANCA Container (24 Hrs)

Внесете го вашиот број за следење на контејнерот alianca подолу, треба да има формат ENAU1234567, да го добиете статусот на контејнер со alianca во реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

За Алијанка

следење на контејнерите на aliancaAliança Navegação e Logística е клучен играч во меѓународниот сообраќај, со акцент на опслужување на Јужна Америка, Централна Америка, Северна Америка, Европа, Азија и Јужна Африка. Во Бразил, компанијата е референца во каботажата, како една од пионерските компании во враќањето на крајбрежниот транспорт.

Растот на Aliança во последните неколку години е резултат на интензивирање на активностите во сите фази на логистичкиот синџир, во каботажата и меѓународниот транспорт.

Во 2012 година компанијата забележа приход од 2,7 милијарди R$ и пресели приближно 680 илјади TEU.

Официјална веб-страница: www.alianca.com.br

Помош за следење на Алијанка

  • Ако имате проблем со нашиот систем за следење контејнери, следете го вашиот контејнер директно на веб-страницата на Aliança .
  • Ако не добивате информации за следење од официјалната веб-страница на Aliança, подобро е да контактирате со Aliança .

Контактирајте со Алијанка на социјалните медиуми

Алијанка може да се контактира преку следново

  • Фејсбук
  • Линкедин
  • Твитер

Формат на број за следење на контејнерот Alianca

Кога испраќате со Aliança, ќе добиете број за следење на контејнерот aliança со формат ENAU1234567, ENAU е префиксот на Aliança. Дознајте повеќе информации за бројот за следење на контејнерот aliança од сликата подолу.
следење на контејнерите на alianca

Центар за помош за следење контејнери на Alianca

Ако имате проблем со нашиот систем за следење контејнери Alianca, поднесете го вашиот проблем овде, ние ќе ви помогнеме што е можно поскоро.
Изјави : НЕ можеме да контактираме со оператор или други лица во ваше име, можеме да ви помогнеме само да го следите вашиот пакет со вашиот број за следење на контејнерот Alianca на официјалниот систем за следење.

Ве молиме известете ни, ние ќе се обидеме да го следиме статусот за вас. Сепак, не можеме да контактираме во ваше име во врска со какво било прашање со пратката. За каква било поддршка ве молиме контактирајте со нивниот официјален тим за поддршка.

корисни ЛИНКОВИ

Следете повеќе испораки со контејнери