ALIANCA Проследяване На Контейнер,Track ALIANCA Container (24 Hrs)

Въведете номера за проследяване на вашия контейнер alianca по-долу, трябва да има формат ENAU1234567, да получите състоянието на контейнера alianca в реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Относно Alianca

проследяване на контейнери на aliancaAliança Navegação e Logística е ключов играч в международния трафик, с акцент върху обслужването на Южна Америка, Централна Америка, Северна Америка, Европа, Азия и Южна Африка. В Бразилия компанията е еталон в каботажния транспорт, като е една от пионерските компании в връщането към крайбрежния транспорт.

Растежът на Aliança през последните няколко години е резултат от засилване на дейностите във всички етапи на логистичната верига, в каботажния и международния транспорт.

През 2012 г. компанията регистрира приходи от R$ 2,7 милиарда и премести приблизително 680 хиляди TEU.

Официален уебсайт: www.alianca.com.br

Помощ за проследяване на Alianca

  • Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери, моля, проследете контейнера си директно на уебсайта на Aliança .
  • Ако не получите информация за проследяване от официалния уебсайт на Aliança, по-добре се свържете с Aliança .

Свържете се с Alianca в социалните медии

Можете да се свържете с Alianca чрез следното

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Формат на номера за проследяване на контейнер на Alianca

Когато изпращате с Aliança, ще получите номер за проследяване на контейнер на aliança с формат ENAU1234567, ENAU е префиксът на Aliança. Научете повече информация за номера за проследяване на контейнери на aliança от снимката по-долу.
проследяване на контейнери на alianca

Помощен център за проследяване на контейнери на Alianca

Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери Alianca, изпратете проблема си тук, ние ще ви помогнем възможно най-скоро.
Декларирайте : НЕ можем да се свържем с превозвач или други от ваше име, можем само да ви помогнем да проследите пакета си с номера за проследяване на вашия контейнер Alianca в официалната система за проследяване.

Моля, уведомете ни, ние ще се опитаме да проследим състоянието вместо вас. Въпреки това не можем да се свържем от ваше име по отношение на какъвто и да е проблем с пратката. За всякаква поддръжка, моля, свържете се с техния официален екип за поддръжка.

Полезни връзки

Проследявайте повече контейнерни пратки