ACL Праћење Контејнера,Track ACL Container (24 Hrs)

Унесите број за праћење вашег ацл контејнера испод, требало би да има формат АЦЛУ1234567, добијте статус ацл контејнера у реалном времену.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

О АЦЛ-у

ацл праћење контејнераАЦЛ је специјализовани трансатлантски превозник контејнера, пројектног и вангабаритног терета, тешке опреме и возила са највећом светском комбинацијом РОРО/контејнери. АЦЛ има пет трансатлантских пловидбе сваке недеље и такође продаје директну РОРО/контејнерску услугу Грималди Линес између САД и Западне Африке. Компанија такође нуди услугу за терет који није у контејнерима из Северне Америке до Медитерана, Блиског истока, Јужне Африке, Аустралије и Азије. АЦЛ је компанија Грималди групе.

Званичан веб-сајт: ввв.ацлцарго.цом

Помоћ за праћење АЦЛ-а

  • Ако имате проблема са нашим системом за праћење контејнера, пратите свој контејнер директно на АЦЛ веб локацији .
  • Ако не добијете информације о праћењу са званичне веб странице АЦЛ-а, боље је да контактирате АЦЛ .

Контактирајте АЦЛ на друштвеним медијима

АЦЛ се може контактирати путем следећег

  • Фејсбук
  • Линкедин
  • Твиттер

Формат броја за праћење АЦЛ контејнера

Када шаљете са АЦЛ-ом, добићете аЦЛ број за праћење контејнера у формату АЦЛУ1234567, АЦЛУ је АЦЛ-ов префикс. Сазнајте више информација о броју за праћење ацл контејнера са слике испод.
ацл трацкинг

Помоћ за праћење АЦЛ контејнера

Ако имате проблема са нашим АЦЛ системом за праћење контејнера, пошаљите свој проблем овде, ми ћемо вам помоћи што је пре могуће.
Изјавите : НЕ можемо контактирати превозника или друге у ваше име, можемо само да вам помогнемо да пратите свој пакет помоћу броја за праћење вашег АЦЛ контејнера на званичном систему за праћење.

Обавестите нас, покушаћемо да пратимо статус за вас. Међутим, не можемо да контактирамо у ваше име у вези са било каквим проблемом испоруке. За било какву подршку контактирајте њихов званични тим за подршку.

Корисни линкови

Пратите више контејнерских пошиљки