ACL Urmărirea Expedierii Containerelor,Track ACL Container (24 Hrs)

Introduceți numărul de urmărire al containerului acl mai jos, ar trebui să aibă formatul ACLU1234567, obțineți starea containerului acl în timp real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Despre ACL

urmărirea containerului aclACL este un transportator transatlantic specializat de containere, mărfuri de proiect și supradimensionate, echipamente grele și vehicule cu cea mai mare combinație RORO/Containerships din lume. ACL are cinci curse transatlantice în fiecare săptămână și, de asemenea, comercializează serviciul direct RORO/Container Grimaldi Lines între SUA și Africa de Vest. Compania oferă, de asemenea, servicii pentru mărfuri necontainerizabile din America de Nord către Mediterana, Orientul Mijlociu, Africa de Sud, Australia și Asia. ACL este o companie din Grupul Grimaldi.

Site oficial: www.aclcargo.com

Ajutor pentru urmărirea ACL

  • Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor, vă rugăm să urmăriți containerul direct pe site- ul web ACL .
  • Dacă nu primiți informații de urmărire de pe site-ul oficial ACL, ar fi bine să contactați ACL .

Contactați ACL pe Social Media

ACL poate fi contactat prin următoarele

  • Facebook
  • Linkedin
  • Stare de nervozitate

Formatul numărului de urmărire a containerului ACL

Când expediați cu ACL, veți primi un număr de urmărire a containerului acl cu formatul ACLU1234567, ACLU este prefixul ACL. Aflați mai multe informații despre numărul de urmărire a containerului acl din imaginea de mai jos.
urmărire acl

Ajutor pentru urmărirea containerelor ACL

Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor ACL, trimiteți problema aici, vă vom ajuta cât mai curând posibil.
Declarare : NU putem contacta transportatorul sau alții în numele dvs., vă putem ajuta doar să vă urmăriți pachetul cu numărul de urmărire al containerului ACL pe sistemul de urmărire oficial.

Vă rugăm să ne informați, vom încerca să urmărim starea pentru dvs. Cu toate acestea, nu putem contacta în numele dvs. în legătură cu orice problemă de expediere. Pentru orice asistență, vă rugăm să contactați echipa lor oficială de asistență.

Link-uri utile

Urmăriți mai multe transporturi de containere