ACL Containerverzending Volgen,Track ACL Container (24 Hrs)

Voer hieronder uw acl-container-trackingnummer in , moet de indeling ACLU1234567 hebben, verkrijg de realtime acl-containerstatus.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Meer dan ACL

acl-containertrackingACL is een gespecialiseerde transatlantische vervoerder van containers, project- en overmaatse lading, zwaar materieel en voertuigen met ‘s werelds grootste combinatie van RORO/Containerships. ACL heeft vijf trans-Atlantische afvaarten per week en verkoopt ook de Grimaldi Lines directe RORO/Container-dienst tussen de VS en West-Afrika. Het bedrijf biedt ook service voor niet-gecontaineriseerde lading van Noord-Amerika naar de Middellandse Zee, het Midden-Oosten, Zuid-Afrika, Australië en Azië. ACL is een bedrijf van de Grimaldi Group.

Officiële website: www.aclcargo.com

Hulp bij ACL-tracking

  • Als u problemen heeft met ons containervolgsysteem, volg uw container dan rechtstreeks op de ACL-website .
  • Als u geen trackinginformatie van de officiële website van ACL krijgt, kunt u beter contact opnemen met ACL .

Neem contact op met ACL op sociale media

ACL is bereikbaar via het volgende:

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Indeling ACL-containertrackingnummer

Wanneer u met ACL verzendt, krijgt u een acl-containervolgnummer met het formaat ACLU1234567, ACLU is het voorvoegsel van ACL. Ken meer informatie over het volgnummer van de container van de onderstaande afbeelding.
acl-tracking

Hulp bij het volgen van ACL-containers

Als u een probleem heeft met ons ACL Container Tracking-systeem, dient u uw probleem hier in, wij helpen u zo snel mogelijk verder.
Verklaren : We kunnen GEEN contact opnemen met de vervoerder of anderen namens u, we kunnen u alleen helpen uw pakket te volgen met uw ACL Container-trackingnummer op het officiële trackingsysteem.

Laat het ons weten, we zullen proberen de status voor u te volgen. We kunnen echter geen namens u contact opnemen met betrekking tot problemen met de verzending. Neem voor ondersteuning contact op met hun officiële ondersteuningsteam.

handige links

Meer containerzendingen volgen