ACL Следење На Контејнери,Track ACL Container (24 Hrs)

Внесете го вашиот број за следење на acl контејнер подолу, треба да има формат ACLU1234567, да го добиете статусот на контејнер за acl во реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

За ACL

следење на контејнер со аклACL е специјализиран трансатлантски превозник на контејнери, проектни и преголеми товари, тешка опрема и возила со најголемата светска комбинација RORO/Containerships. ACL има пет трансатлантски пловидби секоја недела, а исто така ја продава и директната услуга на Grimaldi Lines RORO/контејнер помеѓу САД и Западна Африка. Компанијата, исто така, нуди услуга за товар без контејнер од Северна Америка до Медитеранот, Блискиот Исток, Јужна Африка, Австралија и Азија. ACL е компанија од Групацијата Грималди.

Официјална веб-страница: www.aclcargo.com

Помош за следење на ACL

  • Ако имате проблем со нашиот систем за следење контејнер, следете го вашиот контејнер директно на веб-страницата на ACL .
  • Ако не добивате информации за следење од официјалната веб-страница на ACL, подобро е да контактирате со ACL .

Контактирајте со ACL на социјалните медиуми

ACL може да се контактира преку следново

  • Фејсбук
  • Линкедин
  • Твитер

Формат на број за следење на контејнерот ACL

Кога испраќате со ACL, ќе добиете број за следење на контејнер за acl со формат ACLU1234567, ACLU е префикс на ACL. Дознајте повеќе информации за бројот за следење на контејнерот acl од сликата подолу.
acl следење

Помош за следење на контејнери ACL

Ако имате проблем со нашиот систем за следење на контејнери ACL, поднесете го вашиот проблем овде, ние ќе ви помогнеме што е можно поскоро.
Изјави : НЕ можеме да контактираме со оператор или други во ваше име, можеме да ви помогнеме само да го следите вашиот пакет со вашиот број за следење на ACL контејнер на официјалниот систем за следење.

Ве молиме известете ни, ние ќе се обидеме да го следиме статусот за вас. Сепак, не можеме да контактираме во ваше име во врска со какво било прашање со пратката. За каква било поддршка ве молиме контактирајте со нивниот официјален тим за поддршка.

корисни ЛИНКОВИ

Следете повеќе испораки со контејнери