HAPAG LLOYD Праћење Контејнера,Track HAPAG LLOYD Container (24 Hrs)

Унесите свој број за праћење Хапаг-Ллоид контејнера испод, требало би да има формат ХЛКСУ1234567, добијте статус Хапаг-Ллоид контејнера у реалном времену.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

О Хапаг-Ллоиду

табле-ллоид праћењеВише од 150 модерних бродова, пет милиона ТЕУ (твенти-фоот Екуивалент Унит) транспортованих за годину дана, око 7.000 мотивисаног особља на више од 300 локација у 114 земаља, умрежених кроз ИТ систем који је лидер у индустрији: Хапаг-Ллоид је водећа светска компанија за линијски транспорт и моћан партнер за вас.

Хапаг-Ллоид нуди скоро 100 линијских услуга између свих континената, флоту са укупним капацитетом од око 730.000 ТЕУ као и залихе контејнера од цца. 1,1 милион ТЕУ укључујући једну од највећих и најмодернијих флота хладњаче на свету.

Више од 165 година Хапаг-Ллоид поставља стандарде за поузданост, услугу, продуктивност и заштиту животне средине широм индустрије. Друге важне теме за Хапаг-Ллоид су усклађеност и одрживост.

Званичан веб-сајт: ввв.хапаг-ллоид.цом

Хапаг-Ллоид помоћ за праћење

Контактирајте Хапаг-Ллоид на друштвеним мрежама

Хапаг-Ллоид се може контактирати путем следећег

  • Фејсбук
  • Линкедин
  • Твиттер

Хапаг-Ллоид Невс

Формат броја за праћење Хапаг-Ллоид контејнера

Када шаљете са Хапаг-Ллоид-ом, добићете Хапаг-Ллоид број за праћење контејнера у формату ХЛКСУ1234567, ХЛКСУ је Хапаг-Ллоид-ов префикс.

Хапаг-Ллоид има следеће префиксе: ХЛЦУ, ХЛКСУ, ЦПСУ, ЦСКУ, АЗЛУ, ЦМУУ, ЛИКУ, ЛИТУ, ТММУ, ФАНУ, ИТАУ, ЦАСУ, ИВЛУ, СИУУ, ЦАЦУ, ПЦРУ, ТЛЕУ и ХЛБУ.

Сазнајте више информација о броју за праћење Хапаг-Ллоид контејнера са слике испод.
хапаг-ллоид праћење контејнера

Центар за помоћ Хапаг-Ллоид Цонтаинер Трацкинг

Ако имате проблема са нашим Хапаг-Ллоид системом за праћење контејнера, пошаљите свој проблем овде, ми ћемо вам помоћи у најкраћем могућем року.
Изјавите : НЕ можемо контактирати превозника или друге у ваше име, можемо вам само помоћи да пратите свој пакет помоћу броја за праћење Хапаг-Ллоид контејнера на званичном систему за праћење.

Обавестите нас, покушаћемо да пратимо статус за вас. Међутим, не можемо да контактирамо у ваше име у вези са било каквим проблемом испоруке. За било какву подршку контактирајте њихов званични тим за подршку.

Корисни линкови

Пратите више контејнерских пошиљки