FESCO Konteineru Izsekošana,Track FESCO Container (24 Hrs)

Tālāk ievadiet savu FESCO konteinera izsekošanas numuru , kam jābūt formātā FESU1234567, lai iegūtu reāllaika FESCO konteinera statusu.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Par FESCO

fesko izsekošanaFESCO Transportation Group (krievu: Fesco, tr. FESCO Group) ir lielākais intermodālā transporta operators Krievijā, kas nodrošina saviem klientiem plašu pakalpojumu klāstu un loģistikas risinājumus, tostarp jūras kuģošanu, dzelzceļa transportu un ostu apkalpošanu, izmantojot vairāk nekā 70 tirdzniecības birojus. atrodas visā pasaulē. FESCO grupas bāzes uzņēmums ir FESCO Shipping Company. FESCO Group galvenā mītne atrodas Maskavā.

FESCO izsekošanas palīdzība

  • Ja jums ir problēmas ar mūsu konteineru izsekošanas sistēmu, lūdzu, izsekojiet savu konteineru tieši FESCO vietnē .
  • Ja no FESCO oficiālās vietnes nesaņemat nekādu izsekošanas informāciju, labāk sazinieties ar FESCO .

FESCO konteinera izsekošanas numura formāts

Nosūtot ar FESCO, jūs saņemsiet ACL konteinera izsekošanas numuru formātā FESU1234567, FESU ir FESCO prefikss. FESCO ir divi prefiksi, tie ir FESU un FCCU . Uzziniet vairāk FESCO konteinera izsekošanas numura informācijas no zemāk redzamā attēla.
fesco konteineru izsekošana

FESCO konteineru izsekošanas palīdzības centrs

Ja jums ir problēmas ar mūsu FESCO konteineru izsekošanas sistēmu, iesniedziet savu problēmu šeit, mēs jums palīdzēsim, cik drīz vien iespējams.
Paziņot : mēs NEVARAM sazināties ar operatoru vai citiem jūsu vārdā, mēs varam tikai palīdzēt jums izsekot jūsu paku, izmantojot jūsu FESCO konteinera izsekošanas numuru oficiālajā izsekošanas sistēmā.

Lūdzu, dariet mums zināmu, mēs centīsimies izsekot jūsu statusam. Tomēr mēs nevaram sazināties jūsu vārdā par sūtījuma problēmām. Lai saņemtu atbalstu, lūdzu, sazinieties ar viņu oficiālo atbalsta komandu.

Noderīgas saites

Izsekojiet vairāk konteineru sūtījumu