HANJIN Sledenje Vsebniku,Track HANJIN Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite številko za sledenje vsebnika Hanjin , mora imeti obliko HJSU1234567, pridobite stanje vsebnika Hanjin v realnem času.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O Hanjin Shipping

hanjin sledenjeHanjin Shipping je največji korejski in eden izmed desetih najboljših kontejnerskih prevoznikov na svetu, ki upravlja s približno 60 linijskimi in tramperskimi prevozi po vsem svetu in letno prepelje več kot 100 milijonov ton tovora. Njegovo floto sestavlja približno 200 kontejnerskih ladij, ladij za razsuti tovor in ladij za utekočinjeni zemeljski plin.

Hanjin Shipping , operativna družba Hanjin Shipping Holdings, ima lastne hčerinske družbe, namenjene pomorskemu prevozu, delovanju terminalov, upravljanju ladij, popravilu ladij in 3PL, ki služijo različnim strankam po vsem svetu.

Hanjin Shipping s 6000 zaposlenimi v 60 različnih državah in 230 podružnicami gradi svojo globalno logistično mrežo, ki jo podpira tudi 13 namenskih terminalov podjetja v glavnih svetovnih pristaniščih in 6 notranjih logističnih bazah.

Pomoč pri sledenju Hanjin

  • Če imate težave z našim sistemom za sledenje kontejnerjem, sledite svojemu kontejnerju neposredno na spletnem mestu Hanjin Shipping .
  • Če na uradnem spletnem mestu Hanjin ne dobite nobenih informacij o sledenju, se obrnite nanje .

Črevesne novice

Obrnite se na Hanjin na družbenih medijih

Hanjina lahko kontaktirate preko naslednjega

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Oblika sledilne številke zabojnika Hanjin

Ko pošiljate s Hanjin Shippingom, boste prejeli številko za sledenje kontejnerja Hanjin v obliki HJSU1234567, HJSU je predpona Hanjin Shippinga.

Hanjin Shipping ima tri predpone. To so HJCU, SPKU, SENU in HJSU .

Izvedite več informacij o številki za sledenje zabojnika Hanjin Shipping na spodnji sliki.
hanjin sledenje kontejnerjem

Center za pomoč pri sledenju kontejnerjev Hanjin

Če imate težave z našim sistemom za sledenje zabojnikov Hanjin, jih pošljite tukaj in pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo stopiti v stik s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam le pomagamo slediti vašemu paketu s številko za sledenje Hanjin Container v uradnem sistemu za sledenje.

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam