MATSON Gjurmimi I Kontejnerëve,Track MATSON Container (24 Hrs)

Futni numrin tuaj të gjurmimit të kontejnerit Matson më poshtë, duhet të ketë formatin MATU1234567, të merrni statusin e kontejnerit Matson në kohë reale.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Rreth Matson

gjurmimi matsonSi një lider në transportin e Paqësorit, Matson vazhdon të forcojë shërbimet e tij të transportit në oqean përmes përmirësimeve të flotës, industrisë që udhëheq në regjistrimet e mbërritjeve në kohë dhe mbështetjes së përpjekjeve aktuale për të përmirësuar infrastrukturën portuale të Hawaiit dhe Guam për të përmbushur sa më mirë rritjen e ardhshme. Në vitet e fundit, flota Matson ka mirëpritur katër anije kontejnerësh të sapondërtuar, të pajisur të gjithë me motorë dizel me efikasitet të karburantit, teknologji më të avancuar të anijeve dhe një numër elementësh të dizajnit “të gjelbër” miqësorë me mjedisin.

Ndihmë për gjurmimin e Matson

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit të Matson .
  • Nëse nuk merrni informacione gjurmimi nga faqja zyrtare e Matson, më mirë të kontaktoni Matson .

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerit Matson

Kur dërgoni me Matson, do të merrni një numër gjurmues të kontejnerit Matson me formatin MATU1234567, MATU është prefiksi i Matson. Mësoni më shumë informacion mbi numrin e gjurmimit të kontejnerëve Matson nga fotografia e mëposhtme.
gjurmimi i kontejnerëve matson

Qendra e ndihmës e Matson Container Tracking

Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit Matson, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë operatorin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të gjurmimit të Matson Container në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë