Ecu Worldwide -Konttilähetysten Seuranta,Track Ecu Worldwide Container (24 Hrs)

Kirjoita ECU Worldwide -seurantanumerosi alle, niin saat reaaliaikaiset toimitustiedot pikaseurantajärjestelmämme avulla.

Tietoja ECU:sta maailmanlaajuisesti

ECU:n maailmanlaajuinen seurantaVuonna 1987 Belgiassa perustettu ECU Worldwide (entinen ECU-Line) on NVOCC-palveluiden globaali johtaja. Rikkaan perinnön, intohimon ja ketteryyden tukemana olemme tuoneet maailmanluokan innovaatioita LCL:ään (vähemmän kuin konttikuorma) ja asettanut useita alan mittareita.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Intian suurin yksityisen sektorin integroitujen logistiikkaratkaisujen toimittaja Allcargo Logistics Ltd. osti yrityksen vuonna 2006, mikä tehosti toimintaamme entisestään. Toukokuussa 2016 nimesimme identiteettimme ECU Worldwideksi ja vahvistimme maailmanlaajuista läsnäoloamme yhdistämällä toimistomme yhden nimen alle kuvaamaan hyvin yhteensovitettuja toimistojamme ja hyvin koordinoitua toimintaamme. Pyrkimyksemme tuoda maantieteellisiä alueita lähemmäksi järjestelmätehokkuutemme ja asiakkaidemme ylivoimaisen asiantuntemuksen avulla on pysynyt ennallaan, mikä on merkinnyt “Maantieteellinen yksinkertaistettu” -filosofiaa.

ECU:n maailmanlaajuinen seuranta-apu

ECU:n maailmanlaajuinen kontinseurantanumeromuoto

Kun lähetät ECU:lla maailmanlaajuisesti, saat Ecu-Line-kontin seurantanumeron muodossa XXXU1234567. Saat lisätietoja Ecu-Linen kontin seurantanumeroista alla olevasta kuvasta.
ecu-linjan konttiseuranta

Aiheeseen liittyvä seuranta

Ecu-Line Trackingin ohjekeskus

Jos sinulla on ongelmia Ecu-Line Tracking -järjestelmämme kanssa, ilmoita ongelmasi täällä, autamme sinua mahdollisimman pian.
Ilmoita : Emme voi ottaa yhteyttä operaattoriin tai muihin puolestasi, voimme vain auttaa sinua seuraamaan pakettiasi Ecu-Line-seurantanumerollasi virallisessa seurantajärjestelmässä.

Kerro meille, yritämme seurata tilaasi. Emme kuitenkaan voi ottaa yhteyttä puolestasi mistään lähetysongelmista. Jos tarvitset tukea, ota yhteyttä heidän viralliseen tukitiimiinsä.

hyödyllisiä linkkejä

Seuraa lisää konttilähetyksiä