TRITON Penjejakan Penghantaran Kontena,Track TRITON Container (24 Hrs)

Masukkan nombor penjejakan bekas Triton anda di bawah, harus mempunyai format TRIU1234567, dapatkan status bekas Triton masa nyata.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Mengenai Triton

pengesanan kontena tritonKUMPULAN syarikat TRANS ASIA telah meluaskan jangkauannya ke pelbagai ufuk. Sebagai syarikat utama, Trans Asia Shipping Services (P) Ltd, Cochin, India mempunyai minat yang berbeza-beza dalam bidang Pemilikan Kapal, operasi Pelapik Antarabangsa dan Domestik (India), pemilikan kontena, Logistik, Perladangan, pembinaan Kapal dan Harta Tanah. Syarikat kumpulan adalah seperti di bawah:-Di India: Trans Asian Shipping Services (P) Ltd., Cochin., Trans Asia Plantations., Century Shipyard (P) Ltd.. Luar negara: Trans Asian Shipping Services (Pte) Ltd., Singapura .

Bantuan Penjejakan Triton

  • Jika anda menghadapi masalah dengan sistem penjejakan kontena kami, sila jejak kontena anda terus di tapak web Triton .
  • Jika anda tidak mendapat maklumat penjejakan daripada tapak web rasmi Triton, lebih baik anda menghubungi Triton .

Format Nombor Penjejakan Kontena Triton

Apabila anda menghantar dengan Triton, anda akan mendapat nombor penjejakan kontena Triton dengan format TRIU1234567, TRIU ialah salah satu awalan Triton. Triton mempunyai awalan berikut: TRIU , TTNU , TCNU , TCKU , YOIU , TRHU dan HNSU .

Ketahui lebih banyak maklumat nombor penjejakan kontena Triton dari gambar di bawah.
pengesanan triton

Pusat Bantuan Penjejakan Kontena Triton

Jika anda menghadapi masalah dengan sistem Penjejakan Triton kami, serahkan masalah anda di sini, kami akan membantu anda secepat mungkin.
Isytihar : Kami TIDAK boleh menghubungi pembawa atau orang lain bagi pihak anda, kami hanya boleh membantu anda menjejaki pakej anda dengan nombor penjejakan Kontena Triton anda pada sistem penjejakan rasmi.

Sila maklumkan kepada kami, kami akan cuba menjejaki status untuk anda. Walau bagaimanapun, kami tidak dapat menghubungi bagi pihak anda mengenai sebarang isu penghantaran. Untuk sebarang sokongan, sila hubungi pasukan sokongan rasmi mereka.

Pautan Berguna

Jejaki Lebih Banyak Penghantaran Kontena