CONCOR Следење На Контејнери,Track CONCOR Container (24 Hrs)

Внесете го вашиот број за следење на контејнерот CONCOR подолу, треба да има формат CXNU1234567, да го добиете статусот на контејнерот CONCOR во реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

За CONCOR

следење на конкорContainer Corporation of India Ltd. (CONCOR) , беше основана во март 1988 година според Законот за компании и започна со работа од ноември 1989 година преземајќи ја постоечката мрежа од 7 ICD од Индиските железници.

CONCOR е посветен на обезбедување одговорно, економично, ефикасно и доверливо логистичко решение за своите клиенти. Се стреми да биде прв избор за своите клиенти. CONCOR е организација фокусирана на клиентите, водена од перформанси, ориентирана кон резултати, фокусирана на обезбедување вредност за парите на своите клиенти.

Помош за следење на CONCOR

  • Ако имате проблем со нашиот систем за следење контејнери, следете го вашиот контејнер директно на веб-страницата на CONCOR .
  • Ако не добивате информации за следење од официјалната веб-страница на CONCOR, подобро е да контактирате со CONCOR .

Контактирајте го CONCOR на социјалните медиуми

Контактирајте со CONCOR преку следново

  • Фејсбук
  • Линкедин
  • Твитер

Формат на број за следење на контејнерот CONCOR

Кога испраќате со CONCOR, ќе добиете број за следење на контејнерот CONCOR со формат CXNU1234567, CXNU е префикс на CONCOR. Дознајте повеќе информации за бројот за следење на контејнерот CONCOR од сликата подолу.
следење на контејнерите на конкор

Центар за помош за следење контејнери на CONCOR

Ако имате проблем со нашиот систем за следење контејнери CONCOR, поднесете го вашиот проблем овде, ние ќе ви помогнеме што е можно поскоро.
Изјави : НЕ можеме да контактираме со превозникот или со други лица во ваше име, можеме да ви помогнеме само да го следите вашиот пакет со вашиот број за следење на контејнерот CONCOR на официјалниот систем за следење.

Ве молиме известете ни, ние ќе се обидеме да го следиме статусот за вас. Сепак, не можеме да контактираме во ваше име во врска со какво било прашање со пратката. За каква било поддршка ве молиме контактирајте со нивниот официјален тим за поддршка.

корисни ЛИНКОВИ

Следете повеќе испораки со контејнери