TRITON Следење На Контејнери,Track TRITON Container (24 Hrs)

Внесете го вашиот број за следење на контејнерот Triton подолу, треба да има формат TRIU1234567, да го добиете статусот на контејнерот Triton во реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

За Тритон

Следење на контејнер со тритонTRANS ASIA GROUP на компании го прошири својот дофат на различни хоризонти. Како водечка компанија, Trans Asia Shipping Services (P) Ltd, Cochin, Индија има различни интереси во областа на поседување бродови, меѓународни и домашни (Индија) операции на лагер, поседување контејнери, логистика, плантажи, изградба на бродови и имот. Компаниите на групата се како што следува: – Во Индија: Трансазиски превозни услуги (P) Ltd., Cochin., Trans Asia Plantations., Century Shipyard (P) Ltd.. Странство: Trans Asian Shipping Services (Pte) Ltd., Сингапур .

Помош за следење на Тритон

  • Ако имате проблем со нашиот систем за следење контејнери, следете го вашиот контејнер директно на веб-страницата на Тритон .
  • Ако не добивате информации за следење од официјалната веб-страница на Тритон, подобро е да го контактирате Тритон .

Формат на број за следење на контејнер Тритон

Кога испраќате со Тритон, ќе добиете број за следење на контејнерот Тритон со формат TRIU1234567, TRIU е еден од префиксот на Тритон. Тритон го има следниот префикс: TRIU , TTNU , TCNU , TCKU , YOIU , TRHU и HNSU .

Дознајте повеќе информации за бројот за следење на контејнерот Тритон од сликата подолу.
тритон следење

Центар за помош за следење на контејнери Тритон

Ако имате проблем со нашиот систем за следење Тритон, поднесете го вашиот проблем овде, ние ќе ви помогнеме што е можно поскоро.
Изјави : НЕ можеме да контактираме со оператор или други во ваше име, можеме да ви помогнеме само да го следите вашиот пакет со вашиот број за следење на Triton Container на официјалниот систем за следење.

Ве молиме известете ни, ние ќе се обидеме да го следиме статусот за вас. Сепак, не можеме да контактираме во ваше име во врска со какво било прашање со пратката. За каква било поддршка ве молиме контактирајте со нивниот официјален тим за поддршка.

корисни ЛИНКОВИ

Следете повеќе испораки со контејнери