SARJAK Следење На Контејнери,Track SARJAK Container (24 Hrs)

Внесете го вашиот број за следење на контејнерот SARJAK подолу, треба да има формат SJKU1234567, да го добиете статусот на контејнерот SARJAK во реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

За SARJAK Container Lines

следење на сарјакSARJAK Container Lines е основана во октомври 2003 година во Мумбаи како уште една компанија за шпедиција. Но, за многу краток временски период, менаџментот на САРЈАК сфати дека за да успеат, треба да најдат ниша во транспортната индустрија.

Во текот на првите години од нејзиниот раст, индиските планери конечно решија да ја подобрат нејзината инфраструктура и да ја доведат до глобалниот стандард. Истовремено, умирачката индиска економија беше отворена за странските инвеститори и индиските бизниси требаше да се подготват за да се натпреваруваат на глобалниот пазар.

Официјална веб-страница: www.sarjak.com

Помош за следење на САРЈАК

  • Ако имате проблем со нашиот систем за следење контејнери, следете го вашиот контејнер директно на веб-локацијата САРЈАК .
  • Ако не добивате информации за следење од официјалната веб-страница на САРЈАК, подобро е да го контактирате САРЈАК .

Формат на број за следење на контејнерот САРЈАК

Кога испраќате со SARJAK, ќе добиете број за следење на контејнерот SARJAK со формат SJKU1234567, SJKU е префиксот на SARJAK. Дознајте повеќе информации за бројот за следење на контејнерот САРЈАК од сликата подолу.
следење на сарјак

Центар за помош на Следење на контејнери САРЈАК

Ако имате проблем со нашиот систем за следење САРЈАК, поднесете го вашиот проблем овде, ние ќе ви помогнеме што е можно поскоро.
Изјави : НЕ можеме да контактираме со превозникот или со други лица во ваше име, можеме да ви помогнеме само да го следите вашиот пакет со вашиот број за следење на контејнерот SARJAK на официјалниот систем за следење.

Ве молиме известете ни, ние ќе се обидеме да го следиме статусот за вас. Сепак, не можеме да контактираме во ваше име во врска со какво било прашање со пратката. За каква било поддршка ве молиме контактирајте со нивниот официјален тим за поддршка.

корисни ЛИНКОВИ

Следете повеќе испораки со контејнери