SAMSKIP Gjurmimi I Kontejnerëve,Track SAMSKIP Container (24 Hrs)

Futni numrin tuaj të gjurmimit të kontejnerit Samskip më poshtë, duhet të ketë formatin SANU1234567, të merrni statusin e kontejnerit Samskip në kohë reale.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Rreth Samskip

gjurmimi samskipSamskip është një kompani globale logjistike që ofron transport dhe shërbime të lidhura me to nga toka, deti, hekurudha dhe ajri me një fokus të veçantë në transportin me kosto efikase, të qëndrueshme dhe miqësore me mjedisin. Me një qarkullim vjetor prej rreth 560 milionë Euro, Samskip është tani një nga kompanitë më të mëdha evropiane të transportit, me zyra në 24 vende në Evropë, Amerikën Veriore dhe Jugore, Azi dhe Australi, duke punësuar rreth 1300 njerëz në mbarë botën.

Samskip e ka selinë në Holandë, por fillimisht u themelua në Islandë në vitin 1990. Që atëherë Samskip ka prodhuar rritje të qëndrueshme organike të plotësuar me blerje strategjike.

Ndihmë për gjurmimin e Samskip

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit të Samskip .
  • Nëse nuk merrni informacione gjurmimi nga faqja zyrtare e Samskip, më mirë të kontaktoni Samskip .

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerit Samskip

Kur dërgoni me Samskip, do të merrni një numër gjurmues të kontejnerit Samskip me format SANU1234567, SANU është një nga prefikset e Samskip. Samskip ka prefikset e mëposhtme: COCU , GNSU , SANU , SWLU dhe VDMU . Mësoni më shumë informacione për numrin e gjurmimit të kontejnerëve Samskip nga fotografia e mëposhtme.
gjurmimi i kontejnerëve samskip

Qendra e ndihmës për gjurmimin e kontejnerëve Samskip

Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit Samskip, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë operatorin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të gjurmimit të kontejnerit Samskip në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë