Pan Asia Line Gjurmimi I Kontejnerëve,Track Pan Asia Line Container (24 Hrs)

Futni numrin tuaj të gjurmimit të kontejnerit Pan Asia Line më poshtë, duhet të ketë formatin PALU1234567, merrni statusin e kontejnerit PAN ASIA LINE në kohë reale.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Rreth Pan Asia Line

gjurmimi i linjës panaziatikePAN ASIA LINE është emri i markës së PAN ASIA LOGISTICS INDIA PVT LTD dhe është lançuar në qershor 2005 nga një grup profesionistësh me mendje të njëjtë me përvojë të madhe në industrinë e transportit. Zyra e regjistruar dhe e korporatës e kompanisë ndodhet në Chennai.

PAN ASIA LOGISTICS INDIA PVT LTD është e angazhuar në një sërë aktivitetesh detare që lidhen me transportin oqean të trafikut të kontejnerëve brenda Azisë.

Faqja zyrtare: panasialine.com

Ndihmë për përcjelljen e linjës në Pan Azi

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit të PAN ASIA LINE .
  • Nëse nuk merrni asnjë informacion gjurmimi nga faqja zyrtare e PAN ASIA LINE, do të ishte më mirë të kontaktoni PAN ASIA LINE .

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerëve të linjës Pan Asia

Kur dërgoni me Pan Asia Line, do të merrni një numër gjurmimi të kontejnerit të Pan Asia Line me formatin PALU1234567, PALU është prefiksi i Pan Asia Line. Mësoni më shumë informacion mbi numrin e përcjelljes së kontejnerëve të Pan Asia Line nga fotografia e mëposhtme.
ndjekja e kontejnerëve të linjës pan Azia

Qendra e ndihmës e përcjelljes së kontejnerëve të linjës Pan Asia

Nëse keni probleme me sistemin tonë të përcjelljes së kontejnerëve të linjës Pan Asia, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë transportuesin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të përcjelljes së kontejnerit të linjës Pan Asia në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë