NYK Следење На Контејнери,Track NYK Container (24 Hrs)

Внесете го вашиот број за следење на контејнерот NYK подолу, треба да има формат NYKU1234567, да го добиете статусот на контејнерот NYK Line во реално време.

За NYK Line

NYC следењеВо текот на повеќе од 120 години деловно работење, NYK Group еволуираше од група базирана на поморски транспорт до сеопфатен давател на логистика кој сега нуди услуги по море, копно и воздух. Групацијата NYK се стреми кон реализација на изјавата за мисија на групата, бидејќи секој член на персоналот се труди да ги исполни очекувањата на своите клиенти и да ја стекне довербата на општеството.

Помош за следење на линијата на NYK

  • Ако имате проблем со нашиот систем за следење контејнер, следете го вашиот контејнер директно на веб-страницата на NYK Line .
  • Ако не добивате информации за следење од официјалната веб-страница на NYK Line, подобро е да контактирате со NYK Line .

NYK Line News

Контактирајте ја линијата NYK на социјалните медиуми

NYK Line може да се контактира преку следново

  • Фејсбук
  • Линкедин
  • Твитер

Формат на број за следење на контејнер NYK

Кога испраќате со NYK Line, ќе добиете број за следење на контејнер на NYK Line со формат NYKU1234567, NYKU е префикс на NYK Line. NYK Line има два префикса, тие се NYKU и NYNU . Дознајте повеќе информации за бројот за следење на контејнерите на NYK Line од сликата подолу.
nyk контејнер следење

Центар за помош на NYK за следење контејнери

Ако имате проблем со нашиот систем за следење NYK, поднесете го вашиот проблем овде, ние ќе ви помогнеме што е можно поскоро.
Изјави : НЕ можеме да контактираме со оператор или други лица во ваше име, можеме да ви помогнеме само да го следите вашиот пакет со вашиот број за следење на контејнер NYK на официјалниот систем за следење.

Ве молиме известете ни, ние ќе се обидеме да го следиме статусот за вас. Сепак, не можеме да контактираме во ваше име во врска со какво било прашање со пратката. За каква било поддршка ве молиме контактирајте со нивниот официјален тим за поддршка.

корисни ЛИНКОВИ

Следете повеќе испораки со контејнери

Leave a Comment

Your email address will not be published.