NYK Seguiment De Contenidors,Track NYK Container (24 Hrs)

Introduïu el vostre número de seguiment del contenidor NYK a continuació, hauria de tenir el format NYKU1234567, obteniu l’estat del contenidor de la línia NYK en temps real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Sobre NYK Line

seguiment de nycDurant els seus més de 120 anys en el negoci, el grup NYK ha passat d’un grup basat en el transport marítim a un proveïdor integral de logística que ara ofereix serveis per mar, terra i aire. El grup NYK s’esforça per complir la declaració de la missió del grup, ja que cada membre del personal s’esforça per satisfer les expectatives dels seus clients i guanyar-se la confiança de la societat.

Ajuda de seguiment de línies de NYK

  • Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors, feu un seguiment del vostre contenidor directament al lloc web de NYK Line .
  • Si no obteniu informació de seguiment del lloc web oficial de NYK Line, és millor que us poseu en contacte amb NYK Line .

Notícies de la línia NYK

Contacteu amb NYK Line a les xarxes socials

Es pot contactar amb NYK Line a través del següent

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Format de número de seguiment de contenidors NYK

Quan envieu amb NYK Line, obtindreu un número de seguiment de contenidors NYK Line amb el format NYKU1234567, NYKU és el prefix de NYK Line. La línia NYK té dos prefixos, són NYKU i NYNU . Obteniu més informació sobre el número de seguiment de contenidors de la línia NYK a la imatge següent.
seguiment de contenidors nyk

Centre d’ajuda del seguiment de contenidors de NYK

Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment NYK, envieu el vostre problema aquí, us ajudarem el més aviat possible.
Declarar : NO podem contactar amb el transportista o altres en nom vostre, només us podem ajudar a fer el seguiment del vostre paquet amb el vostre número de seguiment del contenidor NYK al sistema de seguiment oficial.

Si us plau, fes-nos-ho saber, intentarem fer un seguiment de l’estat. No obstant això, no ens podem posar en contacte en nom teu pel que fa a qualsevol problema d’enviament. Per a qualsevol assistència, posa’t en contacte amb el seu equip d’assistència oficial.

links útils

Feu un seguiment de més enviaments de contenidors