MAERSK Gjurmimi I Kontejnerëve,Track MAERSK Container (24 Hrs)

Shkruani numrin tuaj të gjurmimit të Maersk më poshtë, merrni informacione për dërgimin e drejtpërdrejtë me sistemin tonë të gjurmimit ekspres.

Rreth Maersk Line

gjurmimi maerskMaersk Line , ndarja globale e kontejnerëve e AP Moller – Maersk Group, është e përkushtuar për të ofruar nivelin më të lartë të shërbimeve të transportit oqean të përqendruar te klientët dhe të besueshëm. Vizioni ynë, i ndërtuar nga një trashëgimi e fortë e ndershmërisë, kujdesit të vazhdueshëm dhe inovacionit, ka udhëhequr operacionet tona të biznesit që kur anija e parë e linjës Maersk lundroi në vitin 1904. Duke qëndruar të përkushtuar ndaj këtij vizioni, ne kemi zgjeruar biznesin tonë për t’u bërë transportuesi më i madh i oqeanit në botë . Dhe ne jemi të njohur vazhdimisht si kompania më e besueshme e transportit të kontejnerëve.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Ndihmë për ndjekjen e Maersk

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit të Maersk Line .
  • Nëse nuk merrni informacion gjurmimi nga faqja zyrtare e Maersk Line, më mirë të kontaktoni Maersk Line .

Faqja e internetit: www.maerskline.com

Kontaktoni Maersk Line në mediat sociale

Maersk Line mund të kontaktohet përmes sa vijon

  • Facebook
  • Linkedin
  • Cicëroj

 

Lajmet e Maersk Container

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerëve Maersk

Kur dërgoni me Maersk Line, do të merrni një numër përcjellës të kontejnerit të Maersk Line me format MAEU1234567, MAEU është prefiksi i Maersk Line.

Maersk Line ka prefiksin e mëposhtëm: MSKU, MWCU, MWMU, MAEU, SEAU, APMU, MHHU, MSFU, PONU, POCU, KNLU, OCLU, NDLU, FRLU, MCAU, MCHU, MSAU, FAAU, TORU, LOTUIE, MGBU, , SCMU, HDLU, MRKU, MSWU, MVIU, MNBU, MCRU, MMAU, BSLU dhe MALU.

Mësoni më shumë informacione për numrin e përcjelljes së kontejnerëve të linjës Maersk nga fotografia e mëposhtme.
gjurmimi i kontejnerëve maersk

Ndjekja e Lidhur

Qendra e ndihmës e Maersk Tracking

Nëse keni probleme me sistemin tonë të përcjelljes Maersk, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë operatorin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të ndjekjes Maersk në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë