Kuehne Nagel Gjurmimi I Kontejnerëve,Track Kuehne Nagel Container (24 Hrs)

Futni numrin tuaj të gjurmimit të kontejnerit Kuehne + Nagel më poshtë, duhet të ketë formatin HDSU1234567, të merrni statusin e kontejnerit Kuehne + Nagel në kohë reale.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Rreth Kuehne + Nagel

gjurmimi kuehne nagelQë nga viti 1890, kur biznesi u themelua në Bremen, Gjermani, nga August Kuehne dhe Friedrich Nagel, Kuehne + Nagel është rritur në një nga ofruesit kryesorë të logjistikës në botë. Sot, Grupi Kuehne + Nagel ka më shumë se 1000 zyra në mbi 100 vende, me mbi 63,000 punonjës. Aktivitetet tona kryesore të biznesit dhe pozicioni në treg janë ndërtuar mbi aftësitë e vërtetë të klasit botëror të kompanisë.

Ndihmë për përcjelljen e Kuehne + Nagel

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit të Kuehne + Nagel .
  • Nëse nuk merrni informacione gjurmimi nga faqja zyrtare e Kuehne + Nagel, më mirë të kontaktoni Kuehne + Nagel .

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerit Kuehne + Nagel

Kur dërgoni me Kuehne + Nagel, do të merrni një numër gjurmues të kontejnerit Kuehne + Nagel me format HDSU1234567, HDSU është prefiksi i Kuehne + Nagel. Mësoni më shumë informacion mbi numrin e gjurmimit të Kuehne + Nagelcontainer nga fotografia e mëposhtme.
gjurmimi i kontejnerëve kuehne nagel

Qendra e ndihmës për gjurmimin e kontejnerëve Kuehne Nagel

Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit Kuehne Nagel, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë operatorin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të gjurmimit të Kuehne Nagel Container në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë