Horizon Lines Gjurmimi I Kontejnerëve,Track Horizon Lines Container (24 Hrs)

Futni numrin tuaj të gjurmimit të kontejnerit Horizon Lines më poshtë, duhet të ketë formatin HRZU1234567, të merrni statusin e kontejnerit të Horizon Lines në kohë reale.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Rreth Horizon Lines

gjurmimi i vijave të horizontitHorizon Lines po udhëheq rrugën në ofrimin e shërbimeve më të besueshme, efikase dhe më të përgjegjshme të ngarkesave oqeanike në të tre rajonet e Jones Act të Shteteve të Bashkuara. Ne jemi e vetmja kompani vendase e transportit dedikuar tërësisht për të mbështetur njerëzit dhe bizneset në të gjithë Alaskën, Hawaiin, Puerto Riko dhe kontinentin me 13 anije të kualifikuara plotësisht të Jones Act dhe një ekip profesionistësh me përvojë dhe të përkushtuar.

Uebfaqja zyrtare: www.horizonlines.com

Ndihmë për përcjelljen e linjave të horizontit

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit të Horizon Lines .
  • Nëse nuk merrni asnjë informacion gjurmimi nga faqja zyrtare e Horizon Lines, më mirë të kontaktoni Horizon Lines .

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerëve të linjës Horizon

Kur dërgoni me Horizon Lines, do të merrni një numër përcjellës të kontejnerit të Horizon Lines me formatin HRZU1234567, HRZU është prefiksi i Horizon Lines. Horizon Lines ka dy prefiksa, ato janë HRZU dhe CXCU . Mësoni më shumë informacione për numrin e përcjelljes së kontejnerëve të Horizon Lines nga fotografia e mëposhtme.
përcjellja e kontejnerëve të linjave të horizontit

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë