HAPAG LLOYD Containerverzending Volgen,Track HAPAG LLOYD Container (24 Hrs)

Voer hieronder uw Hapag-Lloyd-containertrackingnummer in , moet de indeling HLXU1234567 hebben, en verkrijg de realtime Hapag-Lloyd-containerstatus.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Over Hapag-Lloyd

table-loyd volgenMeer dan 150 moderne schepen, vijf miljoen TEU (Twenty-foot Equivalent Unit) vervoerd in een jaar, ongeveer 7.000 gemotiveerde medewerkers op meer dan 300 locaties in 114 landen, verbonden via een IT-systeem dat de industrieleider is: Hapag-Lloyd is een toonaangevende wereldwijde lijnvaartmaatschappij en een krachtige partner voor u.

Hapag-Lloyd biedt bijna 100 lijndiensten tussen alle continenten, een vloot met een totale capaciteit van ongeveer 730.000 TEU en een containervoorraad van ca. 1,1 miljoen TEU, waaronder een van ‘s werelds grootste en modernste koelcontainervloten.

Al meer dan 165 jaar stelt Hapag-Lloyd industriebrede maatstaven voor betrouwbaarheid, service, productiviteit en milieubescherming. Andere belangrijke onderwerpen voor Hapag-Lloyd zijn compliance en duurzaamheid.

Officiële website: www.hapag-lloyd.com

Hulp bij het volgen van Hapag-Lloyd

Neem contact op met Hapag-Lloyd op sociale media

Hapag-Lloyd is bereikbaar via:

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Hapag-Lloyd Nieuws

Indeling van Hapag-Lloyd-containertrackingnummer

Wanneer u met Hapag-Lloyd verzendt, krijgt u een Hapag-Lloyd-containervolgnummer met het formaat HLXU1234567, HLXU is het voorvoegsel van Hapag-Lloyd.

Hapag-Lloyd heeft de volgende voorvoegsels: HLCU, HLXU, CPSU, CSQU, AZLU, CMUU, LYKU, LYTU, TMMU, FANU, ITAU, CASU, IVLU, SIUU, CACU, PCRU, TLEU en HLBU.

Ken meer Hapag-Lloyd-containervolgnummerinformatie van onderstaande afbeelding.
hapag-lloyd containertracking

Helpcentrum van Hapag-Lloyd Container Tracking

Als u een probleem heeft met ons Hapag-Lloyd Container Tracking-systeem, dient u uw probleem hier in, wij zullen u zo snel mogelijk helpen.
Verklaren : We kunnen GEEN contact opnemen met de vervoerder of anderen namens u, we kunnen u alleen helpen uw pakket te volgen met uw Hapag-Lloyd Container-trackingnummer op het officiële trackingsysteem.

Laat het ons weten, we zullen proberen de status voor u te volgen. We kunnen echter geen namens u contact opnemen met betrekking tot problemen met de verzending. Neem voor ondersteuning contact op met hun officiële ondersteuningsteam.

handige links

Meer containerzendingen volgen