HAPAG LLOYD Praćenje Kontejnera,Track HAPAG LLOYD Container (24 Hrs)

U nastavku unesite broj za praćenje Hapag-Lloyd kontejnera , trebao bi imati format HLXU1234567, dobiti status Hapag-Lloyd kontejnera u stvarnom vremenu.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O Hapag-Lloydu

table-lloyd praćenjeViše od 150 modernih brodova, pet milijuna TEU (Ekvivalentna jedinica od dvadeset stopa) prevezenih u godinu dana, oko 7000 motiviranog osoblja na više od 300 lokacija u 114 zemalja, umreženih putem IT sustava koji je vodeći u industriji: Hapag-Lloyd je vodeća svjetska tvrtka za linijski prijevoz i snažan partner za vas.

Hapag-Lloyd nudi gotovo 100 linijskih usluga između svih kontinenata, flotu ukupnog kapaciteta od oko 730.000 TEU kao i zalihu kontejnera od cca. 1,1 milijun TEU uključujući jednu od najvećih i najmodernijih svjetskih flota hladnjačkih kontejnera.

Više od 165 godina Hapag-Lloyd postavlja standarde za pouzdanost, uslugu, produktivnost i zaštitu okoliša u cijeloj industriji. Ostale važne teme za Hapag-Lloyd su usklađenost i održivost.

Službena web stranica: www.hapag-lloyd.com

Pomoć za praćenje Hapag-Lloyda

Kontaktirajte Hapag-Lloyd na društvenim mrežama

Hapag-Lloyd možete kontaktirati putem sljedećeg

  • Facebook
  • Linkedin
  • Cvrkut

Vijesti Hapag-Lloyda

Format broja za praćenje kontejnera Hapag-Lloyd

Kada šaljete s Hapag-Lloydom, dobit ćete Hapag-Lloydov broj za praćenje kontejnera u formatu HLXU1234567, HLXU je Hapag-Lloydov prefiks.

Hapag-Lloyd ima sljedeće prefikse: HLCU, HLXU, CPSU, CSQU, AZLU, CMUU, LYKU, LYTU, TMMU, FANU, ITAU, CASU, IVLU, SIUU, CACU, PCRU, TLEU i HLBU.

Saznajte više informacija o broju za praćenje kontejnera Hapag-Lloyd sa slike ispod.
hapag-lloyd praćenje kontejnera

Centar za pomoć Hapag-Lloyd Container Trackinga

Ako imate problema s našim sustavom za praćenje kontejnera Hapag-Lloyd, pošaljite svoj problem ovdje, pomoći ćemo vam što je prije moguće.
Izjava : NE možemo kontaktirati prijevoznika ili druge u vaše ime, možemo vam samo pomoći da pratite svoj paket pomoću broja za praćenje kontejnera Hapag-Lloyd na službenom sustavu praćenja.

Obavijestite nas, pokušat ćemo pratiti status umjesto vas. Međutim, ne možemo kontaktirati u vaše ime u vezi bilo kakvog problema s pošiljkom. Za bilo kakvu podršku obratite se njihovom službenom timu za podršku.

korisni linkovi

Pratite više kontejnerskih pošiljaka